Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
david 02:22 PM 11-01-15
實在太耐無玩啦,完全唔知有粉紅甲O既存在,而家HEAVY ARMOR要邊個PREFIX好?應該唔係PFP啦...
搖搖 06:39 PM 11-01-15
無整過紅裝
佐佐木莊尼 08:16 PM 11-01-15
war / rev 的話, 應該係直傷 (ppf) & condition (ppc) 各要一套?
guardian 系唔知

利申: warrior 帶住 ppf & ppc 係身, 但仲著緊 knight

練完 berserker spec 應該會轉 condition 流

------------------------------------------------------------------------------

買左 lunatic guard outfit, 望落比 balthazzar 好 .... (起碼冇左個頭似 photoshop 上去的問題)
另外無意中發現之前決定 skip 的 dwayna outfit ....... 原來同對白翼好鬼死襯 ...................
david 07:58 AM 11-02-15
ZERKER仲有運行咩?又話CONDITION皇道囉?

唔知係咪我錯覺,琴晚去玩MAD KING,O的ACHIEVEMENTS好似無以前咁GRINDY...

另外,REV最終係揀佐HUMAN男,雖然同ELE重覆佐,但CHARR男同沙律女真係揀唔落手,又唔多想整多隻NORN...
佐佐木莊尼 09:56 AM 11-02-15
什麼? human *男*?? 快 d 做變性手術啦, 你仲黎得切架

war zerker 唔知仲有冇運行 (入 maguuma 帶支 hammer 可能仲得o既)
但 revenant zerker 應該有運行, 因為 assassin legend 好勁
招 elite 有 stun, 但 cooldown 奇短, 有 energy 就放得 ... 另外可以自開 quickness (又係睇 energy), sword auto attack 送 vulnerable, etc. etc. etc.

每天去跑六轉 fractal 拿 chest, 靠 tome of knowledge 衝佢上80先 (而家 42)
david 10:58 AM 11-02-15
作者: 佐佐木莊尼:
什麼? human *男*?? 快 d 做變性手術啦, 你仲黎得切架

war zerker 唔知仲有冇運行 (入 maguuma 帶支 hammer 可能仲得o既)
但 revenant zerker 應該有運行, 因為 assassin legend 好勁
招 elite 有 stun, 但 cooldown 奇短, 有 energy 就放得 ... 另外可以自開 quickness (又係睇 energy), sword auto attack 送 vulnerable, etc. etc. etc.

每天去跑六轉 fractal 拿 chest, 靠 tome of knowledge 衝佢上80先 (而家 42)
唔切啦,我隻MES係HUMAN女,一個就夠啦。

我用BOOST隻REV而家LV30,幾鍾意佢個MECHANICS,但UNLOCK有排搞,要開ELITE用GLINT就更耐...
搖搖 12:05 PM 11-02-15
人類男重甲堅唔覺得好睇
david 12:11 PM 11-02-15
我有女NORN HEAVY ARMOR,夠曬照啦...

如果創人時REV O個套暗銀甲係堅O既,咁HUMAN男著O係上O黎又唔差O既我覺得...
搖搖 12:12 PM 11-02-15
套甲要解成就拎, 我當睇唔到
david 12:14 PM 11-02-15
作者: 搖搖:
套甲要解成就拎, 我當睇唔到
好難解O架...
搖搖 12:30 PM 11-02-15
作者: david:
好難解O架...
唔難, 不過都係farm啫

6個成就
每個4件裝備skin (舊世界有好似係普通橙裝SKIN), 4件item (應該HOT先有)
david 12:37 PM 11-02-15

6個成就
每個4件裝備skin (舊世界有好似係普通橙裝SKIN), 4件item (應該HOT先有)
有無WIKI LINK?

我要估計O下要搞幾耐,聖誕前份工會忙到HIHI,要PLAN O下TIME SLOT俾自己打O下機,有明確目標就可以專心解佐佢...
搖搖 12:56 PM 11-02-15
有無WIKI LINK?

我要估計O下要搞幾耐,聖誕前份工會忙到HIHI,要PLAN O下TIME SLOT俾自己打O下機,有明確目標就可以專心解佐佢...
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Spe...on_Collections

睇MISTWARD果堆, 不過都未UPDATE D ITEM點拎
david 01:03 PM 11-02-15
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Spe...on_Collections

睇MISTWARD果堆, 不過都未UPDATE D ITEM點拎
BOOKMARK定先都好
david 01:20 PM 11-02-15
其實而家FOTM咩狀況?新手係咪好難搞?當年GUILDIE都唔係好多肯帶NEWBIES去FARM...
佐佐木莊尼 01:50 PM 11-02-15
其實而家FOTM咩狀況?新手係咪好難搞?當年GUILDIE都唔係好多肯帶NEWBIES去FARM...
FOTM 改左每個 fractal level = 固定某一款 fractal (詳情睇 wiki)
可以自揀, 唔駛好似以前咁不停 reset 等 swamp, 或者去到第三場時見到 dredge / cliff 爆粗
而基本上每打一個就有 reward 收, 唔駛好似以前咁焗住連打三場 (雖然因為 daily 原故, 多數 team 都係一打打三場)
fractal 級別分左區 (好似係 1-20 一區, 21-50 一區 ...)
每日一區打夠三場就有個 daily chest 收 (pristine relic + stuff)

personal reward level 而家係 account 共通

而家努力儲緊 relic 買 AR infusion 中, 然後從此改用 ele 入 fractal
david 01:56 PM 11-02-15
咁樣睇落PLAYER FRIENDLY佐好多喎,係咪同DUNGEON一樣都係可以用LFG FUNCTION組野團?係O既話今個WEEKEND試O下都好...
佐佐木莊尼 09:16 AM 11-03-15
係, 同 dungeon 一樣有得 LFG

講起 dungeon, 而家改到少左錢
以前1金一場, 而家得30銀 (Arah, TA aether path 除外)
david 10:23 AM 11-03-15
ARAH唔識玩,之前有GUILDIE帶都搞唔掂...
6eo 10:09 PM 11-03-15
ARAH唔識玩,之前有GUILDIE帶都搞唔掂...
dwayna線真係傻的嗎線黎

印象中只有p3係比較好打可以快速farm
david 08:48 AM 11-04-15
HALLOWEEN今日唔知幾點完,我7/8仲有PUMPKIN CRAFTING未搞掂呀...
Head Shooter 11:10 AM 11-04-15

6個成就
唔難?

請問你打左chak gerent未?
搖搖 12:12 PM 11-04-15
未喎, 未開始搞

打META EVENT丫嘛
玩過兩次EVENT都FAIL
而家難搞啫, TEQ , 3虫最初都打到R哂頭啦
尼啲團體力量過到既野我無擔心過
Head Shooter 03:36 PM 11-04-15
未喎, 未開始搞

打META EVENT丫嘛
玩過兩次EVENT都FAIL
而家難搞啫, TEQ , 3虫最初都打到R哂頭啦
尼啲團體力量過到既野我無擔心過
係就好囉
依家開左HoT差唔多2個星期,都只係有2宗成功攻略既個案
好多大guild都無晒符,連TTS都話暫時暫停攻略
我就唔認為呢個achievement係一件簡單既事
細路翔 03:41 PM 11-04-15
作者: iamleoluk:
dwayna線真係傻的嗎線黎

印象中只有p3係比較好打可以快速farm
果時整sunrise日日陪公會人刷晒4條線

其實都係靠賊同守護

孖賊skip skip skip,去到lupi就守護一個反射請佢袋

依家求其打一場fotm d垃圾都賣到1,2金

對有基礎既玩家黎講錢其實易賺過以前

件衫我解剩個頭同隻手,真係無難度,你返去d舊map打個轉車下指定world boss就得,記得解最後一part時係開隻返魂者解

如果唔係你件衫就會綁左係其他角色度
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面