Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111 511  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
heyman774 10:36 AM 10-08-15
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/...B8%80%E8%A6%A7
睇多次, SSR同SR HP差~2000, 其他差~1000
SR都未至於唔用得
ZeroChow 10:37 AM 10-08-15
行得慢同單体技係近戰原罪.
卡住係boss旁邊, 行又唔夠快去boss前面, 開技又打唔中佢.
heyman774 10:50 AM 10-08-15
行路萬能合裝左移速之後無咁差
裝3個就同普通移速差不多了
Kaiser 10:50 AM 10-08-15
去到Boss關只auto不加速,重疊的情況應該會好d a
6078 12:20 PM 10-08-15
算係好彩,第二次首抽可以開局

紅蓮係無得友抽?係咪故事會送
janicebb 12:23 PM 10-08-15
玩完29話好自然咁走去換左林友德
Matthew.Y 02:12 PM 10-08-15
啱啱打完last版,好過打肥升野……

ZeroChow 02:51 PM 10-08-15
有新email叫你send email去support, 如果攞唔到事前. 有冇人试過?
ryvius123 03:06 PM 10-08-15
作者: Matthew.Y:
啱啱打完last版,好過打肥升野……
再打得番千幾exp
AkaIITO 03:23 PM 10-08-15
https://pre.sega-net.jp/page/access?..._jizen&lang=ja
https://pre.sega-net.jp/page/access?..._jizen&lang=ja
事前
Matthew.Y 03:33 PM 10-08-15
作者: ryvius123:
再打得番千幾exp
竟然仲諗住清完挑戰mode升lv添
cat722 04:19 PM 10-08-15
跟方法都係攞唔到事前=="
由手機版發出
T.K. 04:21 PM 10-08-15
有無ssr acc可以乞??
乞完回贈f/go無進度黑saber 2突 acc一個
J+1 06:06 PM 10-08-15
官式wiki?

http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
由手機版發出
天子 08:17 PM 10-08-15
IOS 版有冇啪方法可以洞小D彈GAME..
亍 ◣ 09:01 PM 10-08-15
再一次十連....得一張保底sr......我究竟有幾黑笨大憎

再刷多次唔得就算了.........
clie 10:34 PM 10-08-15
大家有無升呢心得?
係咪將啲C機放喺SUB度升呢,然後同屬性既食左佢就最快同最平?
原來食一隻要1200蚊,我仲傻吓傻吓朋友點抽到就即食,無晒資金

啱啱借咗隻5XLV既EXIA,啲人真係升得超快
SUNLOK 12:24 AM 10-09-15
有冇人可以換SSR GETTER 1? 抽左兩日都抽唔到好累....
手頭上有兩組SSR 力天使 , 一隻SSR EXIA (全部都係十抽中)
元首KFC 02:14 AM 10-09-15
請問R/UC/C機体除了補血女外是不是都不用留??
SUNLOK 02:44 AM 10-09-15
作者: 元首KFC:
你留既留一隻R都夠
Matthew.Y 09:46 AM 10-09-15
u/c機我做完4突任先會賣,R就直賣
元首KFC 09:53 AM 10-09-15
作者: SUNLOK:
你留既留一隻R都夠
現在只留了一只萬能俠補血的r

作者: Matthew.Y:
u/c機我做完4突任先會賣,R就直賣
ap太少, 4突任都不去做的就看看...

畢竟ssr難得, sr難突
還以為某些 r/uc/c 4突完可以上主力的萌新表示自己實在太天真了...
>>>>>劉伯<<<<< 10:44 AM 10-09-15
唔識擺support
clie 11:09 AM 10-09-15
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
唔識擺support
要喺機體畫面入面按,唔好喺出擊畫面
Matthew.Y 11:23 AM 10-09-15
現在只留了一只萬能俠補血的r

ap太少, 4突任都不去做的就看看...

畢竟ssr難得, sr難突
還以為某些 r/uc/c 4突完可以上主力的萌新表示自己實在太天真了...
我指係要求你4突機數量個mission,唔係打unit quest
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111 511  ... 最後

返回主題版面