Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110 510  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 03:40 PM 10-07-15
巴哈仔話可能係手機問題,
我都係off既都唔得
yorkyork 03:51 PM 10-07-15
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=89&tnum=1

呢個巴哈仔有解決方法
ryvius123 03:57 PM 10-07-15
進度33話, 聽說有40話, 32話最後有s rank的話有uc ggg, 39話有sr戰艦, 上宇宙時留意適性 (code geass系的....要裝強化parts)

目前雙拳ssr打好像紙一樣, 有幾次打boss對方開大招差不多全滅....想升級又沒$$$
HI_Ricky 04:39 PM 10-07-15
我想開多部機玩, 想問有沒多一個事前(ios)可以比我, 謝謝
heyman774 06:01 PM 10-07-15
暫時睇得R密達C最似一隻補師, 精神補血, 又有WAVE回最低血一隻
SR唔覺有邊隻識補血
soda 06:17 PM 10-07-15
10抽萬淫俠終於開得局, 係咪應該同CC一樣玩藍黃隊? SR黃我暫時有肥仔, 宗介m9同槍exia...
Matthew.Y 07:03 PM 10-07-15
作者: heyman774:
暫時睇得R密達C最似一隻補師, 精神補血, 又有WAVE回最低血一隻
SR唔覺有邊隻識補血
個人覺得鐵甲萬能俠R果兩條女好d,第三個精神係信賴+好用d,花園麗果範圍細,企最後有時補唔到
Matthew.Y 07:38 PM 10-07-15
有興趣可以add我,不過位置有限……
okabe 07:40 PM 10-07-15
作者: yorkyork:
巴哈仔話可能係手機問題,
我都係off既都唔得
我由AN機引繼去IOS版試
用AN版既事前去試
改語言改時間做日本
OFF左廣告果個就收到

臨走前用哂D石10連中多次傻那 1SSR 4SR

ZeroChow 07:47 PM 10-07-15
點装技術員?
Gnosis 08:41 PM 10-07-15
啱啱開左第二個基地, 10抽中左ssr銀河美少年
小嘉 10:35 PM 10-07-15
抽左2次10連中
第1次中SR肥仔德同爆甲德
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
傑斯特 10:40 PM 10-07-15
主角機有無得換主駕駛架
難得個女主角咁正
點可以無乳搖
okabe 10:48 PM 10-07-15
作者: 小嘉:
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
講真整得好少少出招有配音都話值得課下呢玩
攪到咁好難課,起碼執下好D先算喇
ryvius123 11:12 PM 10-07-15
del-----
JMi 11:22 PM 10-07-15
作者: okabe:
講真整得好少少出招有配音都話值得課下呢玩
攪到咁好難課,起碼執下好D先算喇
$EGA出品 執執下去到第2部先課啦 XD
KA版柯柏文 01:09 AM 10-08-15
玩完教學中隻SR LOCKON, 諗住照玩算, 點知隻SR LOCKON哥竟然用劍(!?)

默默刪GAME......
GP03D 02:03 AM 10-08-15
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
呢D叫保底?
我第一次10連中SR宗介一隻....
第2次又係中SR宗介一隻....

即刻唔玩洗過....
洗到已家仲係冇SSR....
傑斯特 06:05 AM 10-08-15
首抽M9&10連

唔駛刷
psidef 06:28 AM 10-08-15
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
我懷疑隻Game啲蛋機係Bandai營運, 其他系統先係Sega營運......
亍 ◣ 06:51 AM 10-08-15
作者: psidef:
我懷疑隻Game啲蛋機係Bandai營運, 其他系統先係Sega營運......
如果講計條件....可能sega係要求開呢隻game先比眼鏡廠攪PROJECT X ZONE 2.....
小嘉 09:50 AM 10-08-15
作者: psidef:
個蛋機同cc1.0 一樣衰到貼地
小嘉 09:52 AM 10-08-15
作者: GP03D:
呢D叫保底?
我第一次10連中SR宗介一隻....
第2次又係中SR宗介一隻....

即刻唔玩洗過....
洗到已家仲係冇SSR....
肥仔德同爆甲德無得同場一齊出
唔叫保底叫乜
Sr我唔突拎黎換晶片啦
玩過cc都知sr 除左奶其他無用
heyman774 10:17 AM 10-08-15
睇電擊...SR/SSR MAX數值只差1000,
SSR0突同4突只差500左右

其實睇埋技能有D SR機應該都幾勁
好似月下SR有戰士BUFF(大), 雖則未知BUFF幾多
有玩CC就知BUFF幾緊要

另外,之前洗ACC果時用過下零號機, 一開始自帶AT FIELD, 好硬
SR盾type 肥仔/LOCKON技能有減傷盾, 都可以期待一下佢地的坦力(?)
Kaiser 10:19 AM 10-08-15
作者: heyman774:
睇電擊...SR/SSR MAX數值只差1000,
SSR0突同4突只差500左右

其實睇埋技能有D SR機應該都幾勁
好似月下SR有戰士BUFF(大), 雖則未知BUFF幾多
有玩CC就知BUFF幾緊要

另外,之前洗ACC果時用過下零號機, 一開始自帶AT FIELD, 好硬
SR盾type 肥仔/LOCKON技能有減傷盾, 都可以期待一下佢地的坦力(?)
你未計改造吧??

計埋改造個數值差距應該幾可觀
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110 510  ... 最後

返回主題版面