Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106 506  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 10:15 AM 10-06-15
作者: Eking:
唔明, 唔係unstall?強制停止?
之後rename左點?
簡單講就係del game data前移走個裝dl data folder,而最簡單方法就係改folder名,咁del時就只會del左登錄記錄已冇del到dl data....

不過就算咁過一次教程都10幾分鐘.....
由手機版發出
heyman774 10:28 AM 10-06-15
我暫時未係好覺得要點樣操作, 除左開場禁一下AUTO之外
happy_treefd 10:48 AM 10-06-15
出左事前,有無大大識搞?
okabe 11:01 AM 10-06-15
作者: happy_treefd:
出左事前,有無大大識搞?
收到,都開左呢試,但入GAME無野收?
J+1 11:11 AM 10-06-15
仲刷緊首操...未睇事前...
由手機版發出
oogami 11:21 AM 10-06-15
作者: okabe:
收到,都開左呢試,但入GAME無野收?
我都係...
ZeroChow 11:22 AM 10-06-15
Bandai 真係一間含蓄嘅公司.
呢隻叫x omega.
你真係以為佢叫omega? 錯!
你睇吓佢folder 名, 係xomg
冇錯係omg! Oh my god 是也.
佢係叫你中ssr時要高呼oh my god n 次
hell & heaven 11:26 AM 10-06-15
作者: T.K.:
已課???
無課兩部機一齊做任推圖一齊抽10連
yorkyork 11:42 AM 10-06-15
作者: oogami:
我都係...
收唔到+1
廢人 11:51 AM 10-06-15
OMG 既野
大家係前幾年前睇星矢OMG已經OMG緊啦
由手機版發出
小嘉 11:55 AM 10-06-15
都話隻game 係世嘉整同營運
插都插錯
janicebb 11:56 AM 10-06-15
搞掂左個事前,要部手機SET日語&日本時間,再用條link開game
okabe 12:07 PM 10-06-15
作者: janicebb:
搞掂左個事前,要部手機SET日語&日本時間,再用條link開game
AN定IOS版?
janicebb 12:09 PM 10-06-15
作者: okabe:
AN定IOS版?
我係IOS,有fd係AN用呢個方法都work
oogami 12:10 PM 10-06-15
作者: janicebb:
好野! 我都搞掂左
oogami 12:25 PM 10-06-15
十抽乜都無... 得SR超龍神... 玩野.
janicebb 12:25 PM 10-06-15
wiki 攻略
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
Arcanist 12:26 PM 10-06-15
明明reuse CC黎develop, 但係個game feel仲差左
小嘉 12:56 PM 10-06-15
轉晒日本語同時區都拎唔到事前
Click 左條link 入game 但禮物盒乜都無
Rance 12:56 PM 10-06-15
作者: 小嘉:
轉晒日本語同時區都拎唔到事前
Click 左條link 入game 但禮物盒乜都無
x2 利申 android
yorkyork 12:57 PM 10-06-15
我都係,試左兩部機轉語言都唔得
an機
ZeroChow 01:02 PM 10-06-15
作者: Arcanist:
明明reuse CC黎develop, 但係個game feel仲差左
混漲龍都係Sega出架
dust11 01:17 PM 10-06-15
第二章先有銀河美少年同pro

更正
第二部蛋機先有
oogami 01:25 PM 10-06-15
作者: yorkyork:
我都係,試左兩部機轉語言都唔得
an機
時間呢?
FREDDY@o@ 01:28 PM 10-06-15
細嘉game
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106 506  ... 最後

返回主題版面