Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
C.Ryo 11:40 PM 08-04-15
Gaiking the Knight只入左原色,造型唔錯

C.Ryo 10:46 PM 08-07-15
遲大到的 RE3 IP ( ´ ▽ ` )ノ 同兩位大哥會合

盜寶者與食Q

ai. 02:57 PM 08-14-15
知道千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版在那有售??以前當年賣幾錢?
7ming_格鬥苦手 11:43 AM 08-15-15
有無人有玩1000toys個幾隻東亞重工?入左隻擄獲體

貳老師係咪唔再同佢地合作啦...?
Led Mirage 03:15 AM 08-16-15
作者: 7ming_格鬥苦手:
有無人有玩1000toys個幾隻東亞重工?入左隻擄獲體

>>>>係
7ming_格鬥苦手 02:48 PM 08-16-15
作者: Led Mirage:

>>>>係
有無來源睇下...
難得有個咁SF系列.....
T.K. 09:02 PM 08-18-15
感覺係貴價山口式

獅子文完勝

甚麼年代了............
相信日後見四百......
ai. 11:51 AM 09-01-15
想後追天元,但唔明點解可以炒貴一倍,隻野好似同SR差唔多大,還是細少少??考慮緊買唔買.
天元是全膠嗎?有金屬嗎?

還有,隻超獸依家買唔買好?定係賭佢將來有改良版或合一版或ACGHK限定版?
作者: ai.:
知道千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版在那有售??以前當年賣幾錢?
最後不用650入了一隻千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版.
想不到是全膠,不過有STAND跟,好似現在Gaiking the Knight無STAND?恐龍三一同天元有無STAND?
但隻色唔錯,除金屬色外,啲綠幾靚,因為全身綠色都有用透明件。
手臂可動性比想像中差,口和胸甲可開合,如果有控制室可動就完美。
https://www.facebook.com/hobby.ai.7
ai. 10:19 AM 09-07-15
我覺得自己追千值練追到傻左,因為千值練過定價一向過高.(平的話唔會覺得自己傻)
以前買(DIE BUSTER)7號都唔覺得千值練特別吸引,只係D金屬位油得幾靚.
直到今年7月ACGHK2015,排完買了最吸引RE-EDIT3 Iron Patriot後,至到今日為止追翻灑,
Ironman RE-EDIT1-2, 聖衣神話版Ironman, 黑三一, Eva初號機(EVA STORE版), Dinogetter1, 超獸機神, Gaiking the Knight.
昨天又上網BID了天元突破~炒到成千幾蚊~之前2千幾買超獸機神已經覺得傻了,連炒到近一個DOUBLE的天元突破已經完全傻了.

去了旺角千值練官鋪,隻HULKBUSTER灰件真係好靚.
HULKBUSTER訂了,WARMACHINE無訂,應該唔炒吧~依家考慮緊隻BLACK WING.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7/...38?pnref=story
clie 07:28 PM 09-08-15
昨天又上網BID了天元突破~炒到成千幾蚊~之前2千幾買超獸機神已經覺得傻了,連炒到近一個DOUBLE的天元突破已經完全傻了.
天元係12年9月出,日圓九算幾,我訂都要800以上,所以而家個價未必算炒得厲害
fami~yan 09:22 PM 09-08-15
我覺得自己追千值練追到傻左,因為千值練過定價一向過高.(平的話唔會覺得自己傻)
以前買(DIE BUSTER)7號都唔覺得千值練特別吸引,只係D金屬位油得幾靚.
直到今年7月ACGHK2015,排完買了最吸引RE-EDIT3 Iron Patriot後,至到今日為止追翻灑,
Ironman RE-EDIT1-2, 聖衣神話版Ironman, 黑三一, Eva初號機(EVA STORE版), Dinogetter1, 超獸機神, Gaiking the Knight.

去了旺角千值練官鋪,隻HULKBUSTER灰件真係好靚.
HULKBUSTER訂了,WARMACHINE無訂,應該唔炒吧~依家考慮緊隻BLACK WING.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7/...38?pnref=story
有超獸其實BLACK WING唔駛再考慮直接訂啦
mikemike 10:53 PM 09-08-15

really?!
C.Ryo 11:17 PM 09-08-15
作者: mikemike:

really?!
千記技術做得出,係唔包唔易爛啫
不過都好期待呢隻終結之Metal Gear
clie 09:23 PM 09-09-15
作者: fami~yan:
我訂左BLACK WING但未打算入超獸,對當年MAX隻GGGG有陰影
ai. 12:27 PM 09-10-15
作者: clie:
天元係12年9月出,日圓九算幾,我訂都要800以上,所以而家個價未必算炒得厲害
但無跌機咩?有人同我講跌到5字頭.
我在日本YAHOO拍賣BID返黎要1260,我再用信用卡,要加多3%無咩錢了迫住簽卡.

我都想緊~知道在官店訂要落幾錢訂金嗎?

我訂左BLACK WING但未打算入超獸,對當年MAX隻GGGG有陰影
有咩問題??

作者: mikemike:
really?!
又幾靓~唔知會唔會KONAMI網限?
fami~yan 01:50 PM 09-10-15
有咩關係................................................

我都想緊~知道在官店訂要落幾錢訂金嗎?
落一半訂,$525
ai. 01:53 PM 09-10-15
有樣野想問下,FINAL斷空我,其實強在那方面?
我好似以前玩機戰時未用過,少了背炮,只係變了BLACK WING做翼,
有無咩武器多了或改了?
落一半訂,$525
比想像中多,希望VIP特價還有~
clie 10:44 PM 09-11-15
但無跌機咩?有人同我講跌到5字頭.
我在日本YAHOO拍賣BID返黎要1260,我再用信用卡,要加多3%無咩錢了迫住簽卡.
當年千值啲好嘢一出就俾人掃晒,邊有機會跌,初號機一出無耐就跌到5字頭
破刄而家新品都係萬六羊,比當年十算買貴少少,呢條LINE無以前炒得咁勁
clie 10:50 PM 09-11-15
有樣野想問下,FINAL斷空我,其實強在那方面?
我好似以前玩機戰時未用過,少了背炮,只係變了BLACK WING做翼,
有無咩武器多了或改了?
以ALPHA3計,獸性化後所有招1.2倍攻力,FINAL斷空炮殺傷力數1數2(數值本來唔係TOP)
5人全部有熱血/氣合,一開波就放大絕,近遠攻加分身差不多玩晒
ai. 12:40 PM 09-12-15
當年千值啲好嘢一出就俾人掃晒,邊有機會跌,初號機一出無耐就跌到5字頭
破刄而家新品都係萬六羊,比當年十算買貴少少,呢條LINE無以前炒得咁勁
原來初號機跌到5字頭,係跌邊嗰版?普通版定eva store版?
早排用620~30買了隻全新有雪梨紙的eva store版。
依家yahoo拍賣咩版都炒到7百幾8百。

原來出過破刄,想問下係邊條line,想上官網睇下。
出了2,3個版本?有咩分別?係唔係有甲那個版本齊灑野?

千值依家係炒的人多,買的人少,個個等跌價。
ai. 12:41 PM 09-12-15
最後訂了隻black wing.
以ALPHA3計,獸性化後所有招1.2倍攻力,FINAL斷空炮殺傷力數1數2(數值本來唔係TOP)
5人全部有熱血/氣合,一開波就放大絕,近遠攻加分身差不多玩晒
但動作上,武器上係無分別??
T.K. 01:03 PM 09-12-15
分身自己裝parts 咋?
ai. 01:49 PM 09-14-15
我又貼下.可動性真係好好~如果可以大多一兩個頭身位,象mode隻耳大d就完美了.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7

作者: T.K.:
分身自己裝parts 咋?
那部機??
clie 06:18 PM 09-14-15

原來初號機跌到5字頭,係跌邊嗰版?普通版定eva store版?
早排用620~30買了隻全新有雪梨紙的eva store版。
依家yahoo拍賣咩版都炒到7百幾8百。

原來出過破刄,想問下係邊條line,想上官網睇下。
出了2,3個版本?有咩分別?係唔係有甲那個版本齊灑野?

千值依家係炒的人多,買的人少,個個等跌價。
應該係普通版
破刄喺第一頁有圖,出過兩個形態,買紅色嗰款最齊裝備
clie 06:19 PM 09-14-15
但動作上,武器上係無分別??
ALPHA3就無分別,Z就唔清楚
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面