Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239 639 1139  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
朔望~ 05:20 PM 09-05-15
其實我犯賤地想佢送4*任選禮裝多d
無80np換張60np都好
rfdingo 05:27 PM 09-05-15
作者: 朔望~:
其實我犯賤地想佢送4*任選禮裝多d
無80np換張60np都好
龍脈x5,囉去啦

gingq7 05:31 PM 09-05-15
龍脈我食左好多張, 1張都無留
T.K. 05:58 PM 09-05-15
孩子,不用慌張,你之後還會有滿滿的龍脈
傑斯特 06:16 PM 09-05-15
抽到1寶石2虛數之後
先得一張龍脈
zzzdx 09:54 PM 09-05-15
送孔明acc

pw:我gaf帳名

尼路 10:31 PM 09-05-15
越升黑吾王越覺得……佢其實先係五星吧……
axe1292 11:08 PM 09-05-15
逆鱗打絆果隻?
定係有人話黑龍都有?
雷火武 11:26 PM 09-05-15
曜日邊個任有黑龍先
T.K. 11:27 PM 09-05-15
絆上級、狩四騎上級
gingq7 12:01 AM 09-06-15
很不幸, 金閃閃個寶具英靈特攻應該無bug
剛剛打上級master, 2隻黑影英靈加一條蛇, 寶具打埋去, 蛇扣9xxx, 2隻黑影扣14xxx
T.K. 12:17 AM 09-06-15
絆上都唔係易跌
psidef 12:29 AM 09-06-15
小號清咗序章, 4抽貞德......

主號清咗第一章, 兩抽巴姐突二......

即係要換號打過啦依家, 啲5星去哂小號度, 主號隻吾王不得人心.

我白貓啲運一定係俾個小號吸哂!
gingq7 12:45 AM 09-06-15
現時黎計, 吾王比貞德有用太多
psidef 01:03 AM 09-06-15
作者: gingq7:
現時黎計, 吾王比貞德有用太多
但小號依家係金閃閃+孔明+貞德......

主號得吾王同蘭斯洛特.
T.K. 01:16 AM 09-06-15
實際都係吾王果邊好打
雷切爾 02:34 AM 09-06-15
逆鱗只有巨龍才出吧?
因為打左幾次黑龍都無
Cowlex 08:42 AM 09-06-15
6場絆上級, 滿滿的2000QP
咁好玩咩?
gingq7 09:29 AM 09-06-15
作者: 雷切爾:
逆鱗只有巨龍才出吧?
因為打左幾次黑龍都無
--DEL--
gingq7 09:33 AM 09-06-15
我刷劍ev 刷了2日才8劍銀棋(仲欠2), 5-6龍牙(仲欠6),
還好仲趺了2金棋補數
T.K. 11:00 AM 09-06-15
部份版圖難度降低,黑龍無得再跌都有可能,巴黎黑j德以前會跌金棋的
蛋撻王子 11:06 AM 09-06-15
最近可能因為抽唔到金閃閃
搞到好無心機玩w

而且d素材咁難跌..
希望佢拾一拾之後先再去刷番
gingq7 11:44 AM 09-06-15
作者: T.K.:
部份版圖難度降低,黑龍無得再跌都有可能,巴黎黑j德以前會跌金棋的
樓上我果段錯. (已del)

drop table應該係要睇埋隻怪的lv, 巴黎黑j德而家趺到lv40以下, 就唔識出金棋 (或超細機率)
rfdingo 12:20 PM 09-06-15
作者: gingq7:
樓上我果段錯. (已del)

drop table應該係要睇埋隻怪的lv, 巴黎黑j德而家趺到lv40以下, 就唔識出金棋 (或超細機率)
有出金棋
尋晚食飯前身痕第1次入去打就跌左粒金saber (剛好早兩日曜日埋單時我有cap圖)
不過之後兩次就空心

我其實只係想打粒石去博一博
朔望~ 12:35 PM 09-06-15
saber ev打邊個級數有銀棋??
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239 639 1139  ... 最後

返回主題版面