Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-15-15, 12:52 AM   #976
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
搞左三日終於成功咁S到Hard既GZ加救晒D人
仲要諗點S著黎捉眼同手指.....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 08-15-15, 01:47 AM   #977
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
搞左三日終於成功咁S到Hard既GZ加救晒D人
仲要諗點S著黎捉眼同手指.....
其實我重未爆pw
諗著出ps4時買埋gz同玩tpp
Head Shooter 目前離線  
舊 08-15-15, 09:51 AM   #978
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
gz依家dl版特價緊(日服)

之前ps+仲免費
點解唔買定先
由手機版發出
ゆり 目前離線  
舊 08-15-15, 12:31 PM   #979
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: ゆり 查看文章
gz依家dl版特價緊(日服)

之前ps+仲免費
點解唔買定先
由手機版發出
因為之前無出機,我諗住一出就出mgs bundle版
Head Shooter 目前離線  
舊 08-15-15, 01:08 PM   #980
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Head Shooter 查看文章
其實我重未爆pw
襯佢未出爆左Gz 主線先喇

唔計 成就個d野 唔洗一個鐘

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線  
舊 08-15-15, 01:26 PM   #981
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: rokuna 查看文章
襯佢未出爆左Gz 主線先喇

唔計 成就個d野 唔洗一個鐘
我都係早排訂左機先的起心肝拎隻Game開封
唔識玩咁滯要睇攻略
一開始救人都唔已經唔知點咁盲頭烏蠅咁四圍"中"搞到死左好多次
暫時已放返低

但係而家睇到版友話一個鐘唔洗當堂有返動力

舊 08-15-15, 02:03 PM   #982
ゆり

註冊日期: Nov 2004
只要你識儀式同咒殺既話五分鐘不是問題
由手機版發出
ゆり 目前離線  
舊 08-15-15, 04:56 PM   #983
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Head Shooter 查看文章
其實我重未爆pw
PW 係吹淚劑黎要有心你準備.....

nakakula 目前離線  
舊 08-16-15, 06:10 PM   #984
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
不經不覺還有2星期就推出了,真的是在推出前買前傳回來玩的時機了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線  
舊 08-16-15, 06:44 PM   #985
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
岩岩見到
中東好似偷跑左
benltc0000 目前離線  
舊 08-16-15, 08:29 PM   #986
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
幫細妹砌左部新pc
張顯卡有兌換code換到幻痛pc版, 岩岩上steam check pc版有日文語音
玩pc版算了
X&Y 目前離線  
舊 08-17-15, 09:50 AM   #987
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: X&Y 查看文章
幫細妹砌左部新pc
張顯卡有兌換code換到幻痛pc版, 岩岩上steam check pc版有日文語音
玩pc版算了
你細妹部機要用到gtx 960或以上?
我都係見到有送所以換電腦算
但想買果隻u未有大貨
所以宜家齋買咗display

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 08-17-15, 11:32 AM   #988
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
擒晚開XB1賣場見preload day1 edition$312?
呆咗……有冇咁平呀?齋season pass呀?
睇埋內容真係game連day1 edition DLC!
即磅!之前幫魔童買年費咭送咗百幾蚊XB$依家用,即係最後俾百六蚊買到隻phantom pain,抵到喊!
jamcat 目前離線  
舊 08-17-15, 11:50 AM   #989
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: LR猫 查看文章
你細妹部機要用到gtx 960或以上?
我都係見到有送所以換電腦算
但想買果隻u未有大貨
所以宜家齋買咗display
佢會玩sim, civilization個d, 所以整左張960俾佢
你想買6700k?
X&Y 目前離線  
舊 08-17-15, 12:04 PM   #990
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: X&Y 查看文章
佢會玩sim, civilization個d, 所以整左張960俾佢
你想買6700k?
yessssss
所以就算有u都可能無底板

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 08-17-15, 12:19 PM   #991
david
The One

註冊日期: Mar 2002
有無講PC版係邊個做移植?陣間好似隔離B:AK咁就...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線  
舊 08-17-15, 01:26 PM   #992
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: david 查看文章
BATMAN係好個別事件,亦因為咁往後出GAME要過左QC先比上架
MGSV你完全唔駛擔心,幾年前嘅機,上一代DISPLAY CARD一樣跑得好順
神優化,簡單講一部垃垃地圾嘅PC玩MGSV效果都要比PS3出色

舊 08-17-15, 03:12 PM   #993
大笨象
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDtouchris
引用:
作者: david 查看文章
我會覺得係PC/PS4/XB1版移植落PS3/360度多D
始終玩過PC同PS3版後感覺FOXENGINE原生已係針對PC開發
我用幾年前O既ATI 7770, 除左MODEL SET做HIGH之外其他全部EFFECT EXTRA HIGH, 跑2560*1440最少都30FPS
1920直頭足60FPS
機都唔洗換

魔法少女 Generator
大笨象 目前離線  
舊 08-17-15, 03:48 PM   #994
ayane123

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 大笨象 查看文章
我會覺得係PC/PS4/XB1版移植落PS3/360度多D
始終玩過PC同PS3版後感覺FOXENGINE原生已係針對PC開發
我用幾年前O既ATI 7770, 除左MODEL SET做HIGH之外其他全部EFFECT EXTRA HIGH, 跑2560*1440最少都30FPS
1920直頭足60FPS
機都唔洗換
呢啲未係製作人有無心同時間技術去優化隻GAME囉!

小島組
ayane123 目前離線  
舊 08-17-15, 04:12 PM   #995
lkihk
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlkihk
XBox Live Gamertaglki
引用:
作者: jamcat 查看文章
擒晚開XB1賣場見preload day1 edition$312?
呆咗……有冇咁平呀?齋season pass呀?
睇埋內容真係game連day1 edition DLC!
即磅!之前幫魔童買年費咭送咗百幾蚊XB$依家用,即係最後俾百六蚊買到隻phantom pain,抵到喊!
HK$312真係好平,美國那邊仲賣緊us$59.9,不過我又想買PS4版,有無人知PS4訂價多少?

舊 08-17-15, 04:56 PM   #996
rokuna
Crazy Gamer

碟版 應該$399-449 無走雞

$319好抵

之但係 25gb dl 都有排

rokuna 目前離線  
舊 08-17-15, 05:27 PM   #997
chokwing
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDchokwing
XBOXONE已經開始 pre-load order.....
HKPSN 在做甚麼

NS FC:3102-8090-3650
NS用戶名:hamsubwing
新玩無耐島上還簡陋,請包涵

此篇文章於 08-17-15 10:15 PM 被 chokwing 編輯。
chokwing 目前離線  
舊 08-17-15, 08:22 PM   #998
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: rokuna 查看文章
碟版 應該$399-449 無走雞

$319好抵

之但係 25gb dl 都有排
9月1曰至有得玩~條lan點差都唔會到果日仲未下載完啩?
jamcat 目前離線  
舊 08-18-15, 05:38 PM   #999
rokuna
Crazy Gamer

美國 個邊竟然無ps4 限定機 .比game友小到飛起

但佢地有1:2 bio arm package .

但香港就相反

rokuna 目前離線  
舊 08-18-15, 07:17 PM   #1000
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
我只係怕PC版果班XX會彈D paz 裸体出黎 , 加下好多呢D低能白痴mod .......明知小島係有眼鏡既,整唔到個眼鏡出黎就咪show俾人睇人啦仲話呢隻野係小島? 小島咁既咩? 咪低能百痴啦 !! ameriese

nakakula 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] 『METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES』発売中 Vol.1 steve 電視遊戲討論版 1134 06-11-14 01:27 AM
[分享] Metal Gear Solid: A Visual History of Solid Snake shodanng2 電視遊戲討論版 0 10-06-11 02:18 AM
[PS3] [オタ魂] METAL GEAR SOLID 4 - GUNS OF THE PATRIOTS vol.2 [LIQUID萌え~♪] 魔璃 攻略及心得交流區 137 12-23-10 07:23 AM
Metal Gear Solid 2 Vol.2 jeffmailhk 收藏品討論版 0 11-13-04 12:34 AM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版