Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
電視遊戲討論版>The Last of Us: Remastered | 1080p | 7月29日推出
暴走蟹 04:04 PM 08-04-14
作者: jasmin:
數字場二樓又炒到$358
點解有中文就一定要炒,即使有DL版?
淘寶老闆入貨
Fungfelix 04:31 PM 08-04-14
呢隻唔係有哂 DLC?
定係有新DLC? 第一次玩, 請各位大大指教
outlineman2003 08:50 PM 08-04-14
已有哂dlc!
TSZ 11:33 PM 08-04-14
鎖死30fps玩直情感覺吾流暢,好怪,開返ps3玩都吾系呢種感覺
KTN 12:57 AM 08-05-14
係部幾代前42"PLASMA上面玩,OK,會FEEL到有輕微DELAY
係部最後一代65"TH-P65VT60H PLASMA上面玩,唔多覺啲DELAY
所以我成日都信,你的電視如何,你的家用機日子也必如何
GP03D 04:48 AM 08-05-14
作者: TSZ:
鎖死30fps玩直情感覺吾流暢,好怪,開返ps3玩都吾系呢種感覺
得30?
上唔到60咩?
taikin0901 07:45 AM 08-05-14
作者: GP03D:
得30?
上唔到60咩?
佢有個mode 可以lock 死30fps,不過唔知點解一開就嚇死人
saberlam 02:07 PM 08-05-14
已爆機,故事還真像某套美國電影,全程很入劇,超大作。
bearkat 04:15 PM 08-05-14
作者: taikin0901:
佢有個mode 可以lock 死30fps,不過唔知點解一開就嚇死人
電影感,既野你唔明喇!
由手機版發出
mrk 11:14 PM 08-05-14
作者: Fungfelix:
呢隻唔係有哂 DLC?
定係有新DLC? 第一次玩, 請各位大大指教
作者: outlineman2003:
已有哂dlc!
NO!(只能夠話暫時出齊ge!)
因為PS4版好買得,官方有傳會為PS4版追加新DLC(maybe new mode???)
mrk 11:17 PM 08-05-14
作者: 暴走蟹:
淘寶老闆入貨
大陸佬嘜都炒一餐!(苦了玩家)

PS:好彩我一早入左貨ge!!
阿聰 10:03 AM 08-07-14
我想問呢一隻GAME會唔會好血腥暴力好血肉橫飛?
如果唔係太血腥暴力血肉橫飛的話我先至買。
シェンムー 10:20 AM 08-07-14
十分血腥十分暴力十分血肉横飛也是十分神作 。
不玩絕對是損失 。
阿聰 10:31 AM 08-07-14
作者: 山內 一典:
十分血腥十分暴力十分血肉横飛也是十分神作 。
不玩絕對是損失 。
咁我遲少少先至執平貨好了,WATCH DOGS只係玩到ACT 3 MISSION 6。
詳細希望 11:53 AM 08-07-14
全程盡量絞喉 弓箭 燃燒彈可以一滴血都唔見
古烈特 12:50 PM 08-07-14
一開波玩絕地mode真係緊張刺激
D.K. 12:52 PM 08-07-14
作者: 詳細希望:
全程盡量絞喉 弓箭 燃燒彈可以一滴血都唔見
條件:主角/同伴一直唔死直至爆機o既話
八仙果 01:22 PM 08-07-14
作者: 阿聰:
我想問呢一隻GAME會唔會好血腥暴力好血肉橫飛?
如果唔係太血腥暴力血肉橫飛的話我先至買。
個人覺得隻 GAME 唔算血肉橫飛,
Manhunt 呢類先算。

除非好驚 zombie,
否則唔玩係損失。
阿聰 02:11 PM 08-07-14
作者: 八仙果:
個人覺得隻 GAME 唔算血肉橫飛,
Manhunt 呢類先算。

除非好驚 zombie,
否則唔玩係損失。
見到「八仙果」三個字大大隻回覆我,咁即係要買啦!
多謝你對業界嘅「貢獻」,因為你呢一段回覆令到我又唔見三舊幾水。
歌絲˙暮斯 02:28 PM 08-07-14
有無人講下網上對戰 ?
同以前有無分別 ?
八仙果 04:31 PM 08-07-14
作者: 阿聰:
見到「八仙果」三個字大大隻回覆我,咁即係要買啦!
多謝你對業界嘅「貢獻」,因為你呢一段回覆令到我又唔見三舊幾水。
老老實實,
如果我不是爆過 PS3 版,
PS4 版我都即刻買。

當時爆完 PS3 版,
好失落。
mrk 06:56 PM 08-07-14
作者: 八仙果:
老老實實,
如果我不是爆過 PS3 版,
PS4 版我都即刻買。

當時爆完 PS3 版,
好失落。
咁要立刻玩埋DLC故事啦!
DLC故事個結局逆境自強好多,你會冇咁失落!
普通人一個 12:43 AM 08-08-14
同PS3版比,d敵人出現時間好似唔同左
玩到酒店拉發電機個到,我一執key card就有4隻跑者走出黎,睇之前既攻略係拉左發電機一下先會出,之後部發電機一氣過就拉郁就出巨無霸

martinyau1979 01:49 AM 08-08-14
作者: 普通人一個:
同PS3版比,d敵人出現時間好似唔同左
玩到酒店拉發電機個到,我一執key card就有4隻跑者走出黎,睇之前既攻略係拉左發電機一下先會出,之後部發電機一氣過就拉郁就出巨無霸
ps3 版已經係咁
GP03D 03:50 AM 08-08-14
想問隻GAME ONLINE PLAY手制係咪冇聲架?
玩左咁耐剩係得OFFLINE開關電筒個下有聲...
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面