Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後
日本動漫畫討論版>榎宮祐「ノーゲーム・ノーライフ ゼロ」BD&DVD 発売中!
Leaf 10:45 AM 05-02-14
作者: GUSTAV:
拿 我冇當佢捉緊棋

係嘴炮層面我都睇唔明
最後黑方國王俾親信殺死; 捉完
GUSTAV 10:46 AM 05-02-14
作者: Leaf:
最後黑方國王俾親信殺死; 捉完
字面上我明
但呢一輪既嘴炮點解去到呢個結果 我唔得
casio 11:13 AM 05-02-14
作者: GUSTAV:
字面上我明
但呢一輪既嘴炮點解去到呢個結果 我唔得
我理解係,因為隻棋有意志→無足夠領導能力隻棋唔會行→隻棋頂唔順井口→自滅
J+1 11:53 AM 05-02-14
如果要吐第一樣就要吐空白呢兩隻宅點解有咁強行動力有如普通人.....
由手機版發出
GUSTAV 11:58 AM 05-02-14
作者: J+1:
如果要吐第一樣就要吐空白呢兩隻宅點解有咁強行動力有如普通人.....
由手機版發出
唔好吐到咁遠先啦
風音 12:13 PM 05-02-14
宅為左自己鍾意既野係可以有好既高行動力
teealpha 12:17 PM 05-02-14
由手機版發出
漫畫有講過,因為佢地已經平時都有訓練對腳……用黎打機
風音 12:26 PM 05-02-14
一開波哥哥唔係用腳控兩隻mouse玩fps咩
Kewellma 05:13 PM 05-02-14
又唔留心聽書又要吐槽
J+1 12:56 PM 05-08-14
幾時賭野係由最入面賭起?
係唔係之後王女都唔比再著所有輸左嘅野?
由手機版發出
梅佬 02:28 PM 05-08-14
幾時賭野係由最入面賭起?
係唔係之後王女都唔比再著所有輸左嘅野?
由手機版發出
小說沒有脫到裸體圍裙,不過被白命令無底分腿犬坐.......
風音 03:42 PM 05-08-14
今集日笠好萌
Kinny Riddle 06:20 PM 05-08-14
兄妹照辦煮碗講出天空之城既自毀咒文o個下笑左。XD

日笠演技達到神經地步,估唔到佢咁既白痴妹居然會係政治手腕厲害既人。

(會唔會其實係作者暗寸現實班政棍其實都係白痴而唔係大家所唸既天才? )

不過也慶幸佢咁白痴我地先可以見到咁多殺必死。
尼路 07:33 PM 05-08-14
作者: Kinny Riddle:
兄妹照辦煮碗講出天空之城既自毀咒文o個下笑左。XD

日笠演技達到神經地步,估唔到佢咁既白痴妹居然會係政治手腕厲害既人。

(會唔會其實係作者暗寸現實班政棍其實都係白痴而唔係大家所唸既天才? )

不過也慶幸佢咁白痴我地先可以見到咁多殺必死。
唔會暗串吧,佢白痴極都真係做到野。現實果d白痴得來係做唔到野的說
不過公主真係白痴得令人完全同意兄妹的反應……
野良猫 07:51 PM 05-08-14
當街冇底犬坐,王女你以後仲點執政
casio 08:21 PM 05-08-14
作者: 野良猫:
當街冇底犬坐,王女你以後仲點執政
你已中伏
Iro 08:25 PM 05-08-14
公主本來係人民偶像 sosad
銀色流星 10:27 PM 05-08-14
日笠王女
RPG之鬼 10:29 PM 05-08-14
自櫻花莊後有留意松岡禎丞同茅野愛衣所配的角色,不過呢套開頭真的沒有動力去看
可是經過今集後,日笠王女實在太可愛~~~
這是最大動力要去看小說!!
Gallardo 11:12 PM 05-08-14
王女好萌
最後還返衫褲, 但冇還內褲
casio 02:43 AM 05-09-14
青山走犯竟然今集出到嚟,仲諗住下集先會出
Van仔 11:44 AM 05-09-14
作者: Gallardo:
王女好萌
最後還返衫褲, 但冇還內褲
唔留意真係以為咁好死俾返晒佢 笑左