Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
普通人一個 05:25 PM 02-25-14
FW gundam converge EX03出DEEP STRIKER,15有W

http://p-bandai.jp/candytoy/gundam/item-1000087044

J+1 05:37 PM 02-25-14
都係要大間先有...美孚759有大量hako vision...

另...睇番盒底有貼紙,應該有行貨的
由手機版發出
asd65535 07:20 PM 02-25-14
西灣河兩款都有 會員$54
J+1 07:27 PM 02-25-14
原來去youtube 揾片播,以為要裝app
由手機版發出
大覺屋師真 09:51 PM 02-25-14
公司紅磡果邊大大間但都冇得賣
上水又吾見有orz

作者: martinnitram:
但聽日先有 8 折.
btw, 如果 759 賣埋玩具, 零食真係可以皮已收 (雖然會有一大班炒家入貨)...
759原來都有搞定期8折?
亍 ◣ 10:11 PM 02-25-14
作者: 大覺屋師真:

759原來都有搞定期8折?
平日9折,星期3(冇記錯好似)8折...

睇完........我想講一句........片很靚............但..........................唔值呢個價,平一半都唔得(50蚊我屯門已經可以睇場戲了..).................................未買真的想清楚...
asd65535 10:18 PM 02-25-14
作者: J+1:
由手機版發出
我反而想下載段片,下下都上網
亍 ◣ 10:23 PM 02-25-14
作者: asd65535:
用電腦dl完tran過去啦
asd65535 10:24 PM 02-25-14
作者: 亍 ◣:
用電腦dl完tran過去啦
吳識DL YOUTUBE 片
Rance 10:25 PM 02-25-14
咁我等Gundam o個代先買囉
亍 ◣ 10:28 PM 02-25-14
拜下谷神大把教學...

我就用FF + downloadhelper
martinnitram 11:28 PM 02-25-14

睇完........我想講一句........片很靚............但..........................唔值呢個價,平一半都唔得(50蚊我屯門已經可以睇場戲了..).................................未買真的想清楚...
係近期逢 星期三/四 會員咭 正價/街坊價會 8 折, 睇個牌似係正價.
睇個盒就好細盒, 正價成 $60 似乎有o的貴...
martinnitram 11:34 PM 02-25-14
作者: J+1:
由手機版發出
其實係咩o黎? projector?
真係估唔到阿信屋會入...
martinnitram 11:35 PM 02-25-14
www.flvxz.com, www.flvcd.com 有什麼不好 (除了無得 DL 高清 format)
大覺屋師真 08:59 AM 02-26-14
聽完你咁講我都等gundam先支持了

android機既話去jetVD官網下個app (play store好似冇完全版的),直接手機d/l youtube片,仲可以選解像度
asd65535 07:00 PM 02-26-14
www.flvxz.com, www.flvcd.com 有什麼不好 (除了無得 DL 高清 format)
多謝大大個網
www43w2002 08:43 PM 02-27-14
想問問有冇師兄見過扭蛋機邊度有散買?爭一隻齊一setm(_ _)m
呂鳳仙 09:43 PM 03-01-14
其實係咩o黎? projector?
真係估唔到阿信屋會入...
應該只係個黑盒+幾塊打斜o既玻璃/透明膠片(!?),
擺部手機o向上面透過塊玻璃反射mon上畫面出o黎,
(之前希慎ironman x hottoys展都有類似o既東西用o黎介紹佢o的ironman公仔)

今日中環見到假日特價$42...不過都係忍o左手
clanyuen1 01:28 AM 03-02-14
作者: 呂鳳仙:
(之前希慎ironman x hottoys展都有類似o既東西用o黎介紹佢o的ironman公仔)

請問邊度仲有???
我今次大獲啦~~
訂左$260一SET..
AMAZON仲要月尾先到
martinnitram 09:38 AM 03-02-14
作者: 呂鳳仙:

Thank info, 中環做緊正價 7 折?
martinnitram 09:40 AM 03-02-14
作者: clanyuen1:
請問邊度仲有???
我今次大獲啦~~
訂左$260一SET..
AMAZON仲要月尾先到
樓上有 post 話 西灣河, 美孚, 淘大 都有
而行過荃灣荃新天地o個兩間都唔見有
亍 ◣ 09:56 AM 03-02-14
安定759早兩日見過有一BOX...唔知仲有冇剩
呂鳳仙 11:16 PM 03-02-14
Thank info, 中環做緊正價 7 折?
係......中環759(隔離痴住間759化妝店個間)
Rance 01:18 PM 03-04-14
新型扭蛋...應該叫扭筒?....

http://www.asahi.com/articles/ASG335DCJG33ULFA013.html
筒形ガシャポン 増税にらみ高価なおもちゃを バンダイ
J+1 05:43 PM 03-04-14
做咩示範就係搵支巨根/]\

http://www.gaforum.org/showpost.php?...2&postcount=29
由手機版發出
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面