Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 165 215 255 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 275  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Sea 07:38 PM 01-20-14
作者: Fun:
試左成日, 一改完MAC ADDRESS就會連唔倒, 唔知點解
你用咩wifi?
Fun 09:23 PM 01-20-14
我試過兩隻usb, MERCURY MW300TV, 同埋TP-LINK TL-WN821N,
改左MAC唔單止擦唔倒身, 用黎上網都唔得 (3ds/android都唔得, 佢地好似連唔倒去個usb wifi度咁樣)
如果還完返個MAC, 咁就會無事好地地

我都係睇左幾度地方話USB最易整, 又隻隻得, 先試usb, 點知似乎又唔係隻隻得 T_T
Sea 10:00 PM 01-20-14
我試過兩隻usb, MERCURY MW300TV, 同埋TP-LINK TL-WN821N,
改左MAC唔單止擦唔倒身, 用黎上網都唔得 (3ds/android都唔得, 佢地好似連唔倒去個usb wifi度咁樣)
如果還完返個MAC, 咁就會無事好地地

我都係睇左幾度地方話USB最易整, 又隻隻得, 先試usb, 點知似乎又唔係隻隻得 T_T
我未用過usb......
會唔會同PC本身果個撞左? 改錯PC果個mac address?
Fun 11:56 PM 01-22-14
我買左另一隻TP-LINK TL-WN722N
呢隻就work喇
KammyKammy 01:27 AM 01-23-14
個HOMEPASS真係好正!! 秒秒都刷爆人, 躺著也中槍呀

唔知點解我刷唔到動物之森D人既, 淨係刷到TOMOCORE, 但明明刷身廣場見到有人玩動森, 但個GAME完全刷不到
Sea 08:07 AM 01-23-14
作者: KammyKammy:
個HOMEPASS真係好正!! 秒秒都刷爆人, 躺著也中槍呀

唔知點解我刷唔到動物之森D人既, 淨係刷到TOMOCORE, 但明明刷身廣場見到有人玩動森, 但個GAME完全刷不到
好似設定-->擦身通信管理 果度最左上角果個經上網會擦唔到人
可以搵左無用game, 刪左佢個擦身設定, 再重新開擦身
Fun 08:31 AM 01-23-14
估唔倒用homepass都係擦唔倒女神轉生..., 已經唔係左上角
KammyKammy 09:38 AM 01-23-14
作者: Sea:
好似設定-->擦身通信管理 果度最左上角果個經上網會擦唔到人
可以搵左無用game, 刪左佢個擦身設定, 再重新開擦身
哇~~~多謝哂!!
原來有咁既設定, 終於得啦!! 感動到喊
Sea 08:04 PM 01-24-14
估唔倒用homepass都係擦唔倒女神轉生..., 已經唔係左上角
set多人用果d mac address
仲有一點係跟game分, set果個可能會多少少人...
Fun 11:54 PM 01-24-14
我都有試過個D特定MAC ADDRESS, 都係得廣場

你地用咩ROUTER, 易唔易擦DDWRT?
我隻USB WIFI driver好唔穩定, 擦擦下部PC會藍畫面
Sea 11:19 AM 01-25-14
我都有試過個D特定MAC ADDRESS, 都係得廣場

你地用咩ROUTER, 易唔易擦DDWRT?
我隻USB WIFI driver好唔穩定, 擦擦下部PC會藍畫面
跟足step, 都唔太難裝, 最重要搵到岩version
我用buffalo, n年前買
但如果你真係無信心, 用返隻usb算la.....萬一搞到隻router變埋磚就...
chrischun 01:41 AM 01-27-14
我終於回歸遊戲機既世界,離開左打機都有最小五年時間,嚟五年因工作要放棄打機,宜家又因為工作所以買部3DS返嚟打發時間(有追開我POST既都知我做邊行,唔知就同你有緣無份),今日買左部主機同三隻GAME

嚟三隻GAME分別係
MGS(玩下玩下先發現係MGS3)
Mario 3D Land(個老細吹到隻孖寶會飛咁,玩下去咪又係過關孖寶兄弟)
SF4(好彩我主打係SF4,不過一開始玩先發現同我細個既時候打街霸係兩回事,宜家連昇龍拳都出唔到,真係感覺自己廢到無朋友)
大家有乜好GAME介紹,最好係D小品,但又唔好太低能,本身小弟已腦殘,唔想再補腦,到底有無GAME可以無限再玩都有小小味道,仲有乜係要一定玩,不過你老兄記住,小弟腦已殘,唔好介紹D深到無影既GAME比小弟
mario0606 01:49 AM 01-27-14
作者: chrischun:
我終於回歸遊戲機既世界,離開左打機都有最小五年時間,嚟五年因工作要放棄打機,宜家又因為工作所以買部3DS返嚟打發時間(有追開我POST既都知我做邊行,唔知就同你有緣無份),今日買左部主機同三隻GAME

嚟三隻GAME分別係
Mario 3D Land(個老細吹到隻孖寶會飛咁,玩下去咪又係過關孖寶兄弟)
SF4(好彩我主打係SF4,不過一開始玩先發現同我細個既時候打街霸係兩回事,宜家連昇龍拳都出唔到,真係感覺自己廢到無朋友)
大家有乜好GAME介紹,最好係D小品,但又唔好太低能,本身小弟已腦殘,唔想再補腦,到底有無GAME可以無限再玩都有小小味道,仲有乜係要一定玩,不過你老兄記住,小弟腦已殘,唔好介紹D深到無影既GAME比小弟
Star Fox 64岩唔岩?N64重制版
好快就爆一次機,但得閒開黎玩一次仍然超正
chrischun 01:54 AM 01-27-14
作者: mario0606:
Star Fox 64岩唔岩?N64重制版
好快就爆一次機,但得閒開黎玩一次仍然超正
先謝師兄介紹,不過SF64唔係小弟杯茶,有乜GAME可以打好耐先爆機(卡關除外),仲有無D同孖寶兄弟咁直行直過既GAME介紹下
N0T51B 02:13 AM 01-27-14
先謝師兄介紹,不過SF64唔係小弟杯茶,有乜GAME可以打好耐先爆機(卡關除外)
新・光神話 パルテナの鏡, 不過個控制有些少怪
Bio Hazard: revelation, 3d真係唔錯,隻遊戲整體質數非常高, 如果你無家用版都可以諗下
mario0606 02:27 AM 01-27-14
先謝師兄介紹,不過SF64唔係小弟杯茶,有乜GAME可以打好耐先爆機(卡關除外),仲有無D同孖寶兄弟咁直行直過既GAME介紹下
岩岩出既星之卡比
chrischun 10:22 AM 01-27-14
作者: N0T51B:
新・光神話 パルテナの鏡, 不過個控制有些少怪
Bio Hazard: revelation, 3d真係唔錯,隻遊戲整體質數非常高, 如果你無家用版都可以諗下
光之神話,感動,BHR都係唔錯既選擇,但係小弟經常係中國做野,基本上見過好多恐怖視覺藝術,玩BHR會唔會免疫左恐怖感
Gundam MK-2 10:36 AM 01-27-14
光之神話,感動,BHR都係唔錯既選擇,但係小弟經常係中國做野,基本上見過好多恐怖視覺藝術,玩BHR會唔會免疫左恐怖感
你可以去e-shop DL體驗版試下先決定
N0T51B 03:18 PM 01-27-14
今次啲怪物反而無咁核突誇張, 係個氣氛做得唔錯
我初頭都以為都玩咗BH咁多年咩都免疫哂
點知玩落怯怯地
暴走蟹 03:24 PM 01-27-14
3ds邊隻rpg好玩?

得mario rpg??
Gundam MK-2 03:25 PM 01-27-14
作者: 暴走蟹:
3ds邊隻rpg好玩?

熱門d嘅DQ7
冷門嘅Metal Max 4(拖
tung999 04:07 PM 01-27-14
3ds邊隻rpg好玩?

dqm bdfts
DEVIL SURVIVOR OVERCLOCKED
シェンムー 04:13 PM 01-27-14

嚟三隻GAME分別係
SF4 你試下OPTION OFF 3D
對戰時就會像ps360行60FPS , 正好多
Fun 04:18 PM 01-27-14
3ds邊隻rpg好玩?

女神轉生4
chrischun 06:34 PM 01-27-14
作者: N0T51B:
今次啲怪物反而無咁核突誇張, 係個氣氛做得唔錯
我初頭都以為都玩咗BH咁多年咩都免疫哂
點知玩落怯怯地
咁你真係要返多D大陸感受下乜野係恐怖氣氛,包你返回香港玩乜GAME都無味
第一 ... 165 215 255 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 275  ... 最後

返回主題版面