Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY XIV -ONLINE- 発売&サービス開始日が8月27日に決定!丨FF14にライトニング参戦が決定 Vol.2
蕃茄牛肉麵 10:02 PM 08-23-13
EORZEA MIRROR 全体図

westpat 11:52 PM 08-23-13
搞掂鳥,register個procedure真係痴根
terryskw 12:31 AM 08-24-13
作者: Squaresoft:
Before SqEx acc link to POL, HK JCB is ok.
Now it is not ok for FFXI.

So XIV high chance cannot...
上個月重扣緊我$....
GN00508771 12:42 AM 08-24-13
係日本AMAZON用到既信用咭 支唔支援呢?
terryskw 12:42 AM 08-24-13
作者: 蕃茄牛肉麵:
terry, 你仲有玩咩? 黎jp Bahamut server 玩啦, 到時講你知我係邊個~w
好好好好好好間唔時上去行個圈...
唔通你係....? :P
money 01:07 AM 08-24-13
作者: Squaresoft:
Before SqEx acc link to POL, HK JCB is ok.
Now it is not ok for FFXI.

So XIV high chance cannot...
作者: terryskw:
好好好好好好間唔時上去行個圈...
唔通你係....? :P
tommy terry 你地邊個server?
都好耐未同你地pt囉
豆腐多 03:10 AM 08-24-13
簡單一問
即係唔可以LOGIN hkpsn玩?
Squaresoft 06:45 AM 08-24-13
作者: terryskw:
上個月重扣緊我$....
You installed 2013 expansion disc?

作者: money:
tommy terry 你地邊個server?
都好耐未同你地pt囉
Titan ar.
I am still a Taru
littleyip 10:46 AM 08-24-13
作者: westpat:
搞掂鳥,register個procedure真係痴根
SE 冇野搵野梨搞,,煩到死
Keno 12:16 PM 08-24-13
請教PS3 DL 完出黑畫面有乜解求方案? THX
okabe 12:20 PM 08-24-13
作者: Keno:
請教PS3 DL 完出黑畫面有乜解求方案? THX
PS3介面轉語言
日既轉日文
英既轉英文
Keno 12:21 PM 08-24-13
作者: okabe:
PS3介面轉語言
日既轉日文
英既轉英文
Thx you!
陳永仁 12:28 PM 08-24-13
唔該各位,有冇人知PS3碟版出左未呀?
Eking 12:35 PM 08-24-13
最快要星期一吧~ PRE-ODER CODE 正常一早到左SHOP, 實體唔會咁快~
Tomatoxi 12:44 PM 08-24-13
其實玩PS3點解唔買 digital, 反正個account 登記完都係挷死個PSN...
見佢今日出左個成Gi既更新, 分分鍾隻碟入面只係得個百幾MB既引導程序
陳永仁 12:52 PM 08-24-13
作者: Tomatoxi:
其實玩PS3點解唔買 digital, 反正個account 登記完都係挷死個PSN...
見佢今日出左個成Gi既更新, 分分鍾隻碟入面只係得個百幾MB既引導程序
如果去日PSN買digital版有冇early access?唔咳晒
陳永仁 01:14 PM 08-24-13
原來出左碟版喇
ist 01:23 PM 08-24-13
邊度見到?
Tomatoxi 01:26 PM 08-24-13
作者: 陳永仁:
原來出左碟版喇
實體碟版同 EA code 係分開的, 只有Pre-order 先有,
剛剛check PSN US 仲有Pre-order+EA

就算係實體版, ideally,出貨之前已經有EA code SEND 左比你
所以如果你要EA, 一定要問賣家攞code,
不過我見基X店個code 分開賣緊 $198
陳永仁 01:31 PM 08-24-13
信和地庫!
andychan26675 01:36 PM 08-24-13
有冇限定版??
陳永仁 01:39 PM 08-24-13
作者: andychan26675:
有冇限定版??
唔覺眼喎!
ADOL 01:43 PM 08-24-13
師兄見到大約幾錢到?
陳永仁 01:49 PM 08-24-13
作者: ADOL:
師兄見到大約幾錢到?
二佰六十幾,尾數唔記得!
Tomatoxi 02:04 PM 08-24-13
作者: 陳永仁:
二佰六十幾,尾數唔記得!
個價居然咁良心!?
BTW, 愈多人買, 佢遲D webmoney 40蚊, 40蚊咁個個月賺番你!
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後

返回主題版面