Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
fiendray 11:03 AM 07-06-13
作者: JMi:
睇緊田中麗奈 仲ok鍾意
友阪理惠 不堪入目呀...
國仲涼子變左最正

套劇本身就好思想不到地有點靈異...
國仲涼子,我都係為佢追落去
不過套劇的劇情就一般
犬夜叉 11:40 AM 07-06-13
作者: JMi:
睇緊田中麗奈 仲ok鍾意
友阪理惠 不堪入目呀...
國仲涼子變左最正

套劇本身就好思想不到地有點靈異...
友坂理惠仲有排劇!?
陸奧 貴志 03:30 PM 07-07-13
作者: 犬夜叉:
友坂理惠仲有排劇!?
有....不過真係成個中女咁喇依家
事丫娃些 04:47 PM 07-07-13
某字幕組完成了「あまちゃん」故鄉篇 (72集),辛苦了…

超期待東京篇~

另外本劇中同人誌唔知虎之穴會唔會有…

個作者facebook都已被人搵到
犬夜叉 08:00 PM 07-07-13
作者: 陸奧 貴志:
有....不過真係成個中女咁喇依家
中女都算.........但佢面型真係歪到........."吾不欲觀之矣".....
我的童年回憶已經不是我的.....
okabe 08:17 PM 07-07-13
作者: fiendray:
國仲涼子,我都係為佢追落去
不過套劇的劇情就一般
劇情都唔錯,
果3個女角中國仲涼子算係KEEP得最好果個
田中麗奈一路都係比較少拍日劇,咁多年拍過既劇真係一對手數得哂
陸奧 貴志 10:55 PM 07-07-13
作者: 事丫娃些:
某字幕組完成了「あまちゃん」故鄉篇 (72集),辛苦了…

超期待東京篇~

另外本劇中同人誌唔知虎之穴會唔會有…

個作者facebook都已被人搵到
算快手,因為東京篇先播完2週.....

另外上下腦先~

http://www.youtube.com/watch?v=UFeG9FDLqao
事丫娃些 06:48 PM 07-08-13
算快手,因為東京篇先播完2週.....

另外上下腦先~

http://www.youtube.com/watch?v=UFeG9FDLqao
GMT47紅白出場希望~
ayato 09:27 PM 07-08-13
睇完第1回SUMMER NUDE,唔錯,繼續追~~
犬夜叉 10:15 PM 07-08-13

okabe 03:56 PM 07-09-13
作者: ayato:
字幕組神速製作,睇完第一集,暫時真係無咪可以講
比較平談交代人物同故事所向
要睇多幾集,難得夏季已海邊為題材,山P當然第一集要SHOW下肉
ayato 04:02 PM 07-09-13
第1集真係無咩可以討論
不過個人鐘意依種夏天+海邊+青春, 淡淡然的年輕純愛劇

同埋甘GE CAST 我點都會睇曬GA LA~~
陸奧 貴志 08:43 PM 07-09-13
新既呢批.....真係爭緊d.....
犬夜叉 08:51 PM 07-09-13
新既呢批.....真係爭緊d.....
唔會係指樣呢方面吧……!?
ヨコ男 12:29 PM 07-10-13
summer nude唯一感想
長澤個廣告ps得好勁
>>>>>劉伯<<<<< 07:15 PM 07-10-13
d人樣差好遠啦XD
闇影風 05:21 AM 07-11-13
我睇完第1集個感想...
個海好靚
ayato 09:58 AM 07-11-13
經過調查果個地方應該係
千葉県内房線安房鴨川手前太海駅附近~
陸奧 貴志 04:15 PM 07-11-13
http://hochi.yomiuri.co.jp/entertain...8.htm?from=yol

18.3…
J.kidd 11:41 AM 07-12-13
作者: 闇影風:
我睇完第1集個感想...
個海好靚
我覺得果個海灘好頹喎
可能未到夏天卦果陣

BTW 中段派傳單個女仔叫咩名
好靚下
ayato 11:51 AM 07-12-13
作者: J.kidd:
我覺得果個海灘好頹喎
可能未到夏天卦果陣

BTW 中段派傳單個女仔叫咩名
好靚下
我頭像
橋本奈々未
J.kidd 12:07 PM 07-12-13
我頭像
橋本奈々未
正!! 成套野其實悶悶地, 反而佢果下好搶鏡

有冇TWITTER 果D 野 FOLLOW 下架
ayato 12:13 PM 07-12-13
作者: J.kidd:
正!! 成套野其實悶悶地, 反而佢果下好搶鏡

有冇TWITTER 果D 野 FOLLOW 下架

好可愛

上季有套BAD BOYS J 佢係女主角

有BLOG
http://blog.nogizaka46.com/nanami.hashimoto/
willowyu 12:14 PM 07-12-13
沖住広未涼子去睇"星男", 諗住係D家庭試喜劇+戀愛劇, 點知原來係cult片, 我懷疑係同"幪面超人Fourze"有關!? XDD
ヨコ男 12:43 PM 07-12-13
WOMAN有無人睇? 不過好似麻麻
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後

返回主題版面