Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 49 89 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 
電視遊戲討論版>Wii U 主機綜合情報區 Vol.3~5
mrk 06:03 PM 12-14-12
作者: 八仙果:
嘩!兩三日上落咁大 ......

$4280 又有,$3780 又有,今日 $3480 ......
我個$4280係美版黑機套裝跟多隻game(CODOP2) + 個pad Hori光面貼呀,
$3780應該就係淨美版黑機套裝,
$3480就…估唔到金X帶頭減價囉!!!
mrk 06:06 PM 12-14-12
請問我想開後台主機update,應該點咁呀?
魔靈娘 06:27 PM 12-14-12
作者: Hello MiMi:
如果計爽快, 玩 BO2 仲開心
有多重結局, 故仔好吸引
off tv playing
online play
(前提你要喜歡 FPS)

其他game 講真, 人地賣 2xx ~ 3xx
wii u 賣 4xx ~ 5xx ... 點入手...

斬斬斬, 肯定 NG3RE 好過大蛇2
如果師兄們講到似番 NG2, 更值得玩過大蛇2
前提係個故事老土非常
真的未試過無mouse打fps
izumi_chuen 06:39 PM 12-14-12
作者: mrk:
請問我想開後台主機update,應該點咁呀?
主機係無得後台UPDATE, 而DL 主機UPDATE 檔都係無得後台DL,
而GAME 既UPDATE 檔就可以後台DL
DevilElvis 06:56 PM 12-14-12
想問MH3G pack E家幾錢? thx~~
mrk 06:57 PM 12-14-12
作者: izumi_chuen:
主機係無得後台UPDATE, 而DL 主機UPDATE 檔都係無得後台DL,
而GAME 既UPDATE 檔就可以後台DL
其實我已經試左啦!
不過都係唔該曬你先!
重有我應該開左nintendo ID先?掟update曬全部game更新檔好呢?
izumi_chuen 07:01 PM 12-14-12
其實我已經試左啦!
不過都係唔該曬你先!
重有我應該開左nintendo ID先?掟update曬全部game更新檔好呢?
我建議入一入GAME&APP 後台DL 更新檔先,
咁就可以晌DL 呢段時間開NINTENDO ID, 需然開ID 都唔駛幾耐時間
ryuka 07:02 PM 12-14-12
作者: DevilElvis:
想問MH3G pack E家幾錢? thx~~
昨日問過$3900
mrk 07:13 PM 12-14-12
報告一下先:
呢款日本秋葉原買嘅USB to LAN Adapter係WiiU上用到
優點:有3個細燈睇到個狀態,價錢又比原裝平。
零式 07:16 PM 12-14-12
買左黑淨機+MH3G HD,更新超慢
naytk 07:36 PM 12-14-12
冇跟條thread兩日變到咁歡樂。
W!LL 07:46 PM 12-14-12
見日版Fifa 13條聲係Dolby TruHD 5.1
AshleyYan 08:00 PM 12-14-12
買多左支Wiiu專用mic,試下d聲有無好d先
Joysound無得頂
Suda 08:01 PM 12-14-12
作者: AshleyYan:
買多左支Wiiu專用mic,試下d聲有無好d先
Joysound無得頂
幾錢?
我都諗住遲下跟機入
KUTAR# 08:12 PM 12-14-12
有冇人講過呢?

NICONICO已經有update
W!LL 08:18 PM 12-14-12
作者: Suda:
幾錢?
我都諗住遲下跟機入
支咪$170
連試唱碟果set好似$230以內
HKBighead 08:22 PM 12-14-12
我個$4280係美版黑機套裝跟多隻game(CODOP2) + 個pad Hori光面貼呀,
$3780應該就係淨美版黑機套裝,
$3480就…估唔到金X帶頭減價囉!!!
咁聽日要出機喇
mrk 08:41 PM 12-14-12
作者: enishi:
美版有 Rayman Legend 同 Sonic Racing demo
由手機版發出
我淨係係美版eshop搵到soinc racing ge,
請問Rayman Legend係邊???搵極都搵唔到!!!
AshleyYan 08:44 PM 12-14-12
作者: Suda:
幾錢?
我都諗住遲下跟機入
作者: W!LL:
支咪$170
連試唱碟果set好似$230以內
我係188高佬度買$180
仲平過舊版,我舊果兩支成二百幾一支架
試唱就唔駛啦〜
直接上網好過〜
mrk 08:52 PM 12-14-12
我淨係係美版eshop搵到soinc racing ge,
請問Rayman Legend係邊???搵極都搵到!!!
最後要打名先搵到,
明明係FREE GameDemo,
都要收咁埋,好麻煩,
不過唔該曬樓上呀!(好嘢有新嘢玩)

P.S.:我開左NintendoID啦!ID: mrk_us_1st
MO 08:55 PM 12-14-12
JOYSOUND係咪有少量國語歌?...
W!LL 09:10 PM 12-14-12
試唱就唔駛啦〜
直接上網好過〜
咁高佬果度應該貴左, 我星期五响佢度出機果陣$170
KUTAR# 10:10 PM 12-14-12
個youtube app是不是有bug呢?

訂閱左的頻道全部冇片可以睇
但用檢索功能又可以睇到……
suikalau 11:48 PM 12-14-12
試唱就唔駛啦〜
直接上網好過〜
我星期日都係打算去188 買機+咪~
好奇一問,高佬即係邊間= ="
(不方便透露可以PM)
賈圖 12:30 AM 12-15-12
有無c兄起nintendo club度加到wii u 個分呀?
第一 ... 49 89 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 

返回主題版面