Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92  ... 最後
電視遊戲討論版>Wii U 主機綜合情報區 Vol.3~5
ftime 11:34 PM 12-09-12
有冇ching長插火牛用gamepad? 會唔會傷電池?
Navism 11:49 PM 12-09-12
作者: mrk:
請唔好為左個影音駁線問題嘈啦!!!
不如出信叫老任下次update時,修改下重實際!!!

p.s.:睇呢我都係時候要儲下錢,升級自己個AMP玩下LPCM音效!!!(明年首要o既第一件敗家嘢!!!)
跟本兩邊都出audio最方面!!
enishi 12:13 AM 12-10-12
作者: 陳永仁:
部電視有D飛邊既現象,部機又冇得較細D個畫面,激死!
作者: W!LL:
我都有呢個情況, 美版機出左咁耐有冇人講過?
定係個別牌子電視先會咁?
我部 Sharp LX530H 都有呢個情況, 不過後來電視 setting 入面將個 display mode 由 full screen 轉做 by pixel 就無事
八仙果 12:14 AM 12-10-12
作者: Terry Sham:
請問圖中紅色箭咀所指的位置是顯示什麼的?一直冇內容。

-skip-
現在可以看到數字了,
應該是指在線人數。
赤武神 12:50 AM 12-10-12
用Wii U試留MSG!!雖然無速成&倉頡~不過手寫都吾錯
睇網頁用LR Function都幾好用
貓太部 12:57 AM 12-10-12
有冇人試過玩wii game效果好唔好?
係咪都會靚d?雖然知道唔會有HD效果~
日版wii u係咪可玩wii 行版game?
thx~
skydream 01:05 AM 12-10-12
我覺得load game丫...出番home畫面等等~LOAD得好慢囉
enishi 01:28 AM 12-10-12
買左個 Hori TPU 套、用唔到差座。。。

有無人有興趣要?
赤武神 01:28 AM 12-10-12
作者: 貓太部:
有冇人試過玩wii game效果好唔好?
係咪都會靚d?雖然知道唔會有HD效果~
日版wii u係咪可玩wii 行版game?
thx~
唔會HD效果,效果差不多和Wii完全一様
DevilElvis 01:34 AM 12-10-12
作者: 赤武神:
唔會HD效果,效果差不多和Wii完全一様
同Wii 加 HDMI converter差唔多掛
噹噹dondon 02:30 AM 12-10-12
GAMEPAD鎖區?
W!LL 02:54 AM 12-10-12
作者: 噹噹dondon:
GAMEPAD鎖區?
係, 有鎖
Griffon05 03:10 AM 12-10-12
作者: skydream:
我覺得load game丫...出番home畫面等等~LOAD得好慢囉
係呀, 講左好耐啦
老任話下個firmware update會有改善
W!LL 03:12 AM 12-10-12
講game loading time, 隻3G HD已經Load得好快
不過隻ZombiU Load save真係好慢下, 第一次過map仲load十幾至廿秒
玉碧有冇講隻game容量幾大, 個real time opening都窒左幾下
shodanng2 03:19 AM 12-10-12
講game loading time, 隻3G HD已經Load得好快
不過隻ZombiU Load save真係好慢下, 第一次過map仲load十幾至廿秒
玉碧有冇講隻game容量幾大, 個real time opening都窒左幾下
Wii U game download sizes range from 81 MB to 17 GB
http://wiiudaily.com/2012/12/wii-u-g...1-mb-to-17-gb/
ZombiU: 5737 MB
W!LL 03:31 AM 12-10-12
無雙都16GB.....
買無雙或刺客3 DL版應該DL得幾痛苦
八仙果 03:57 AM 12-10-12
作者: 陳永仁:
部電視有D飛邊既現象,部機又冇得較細D個畫面,激死!
我都有呢個情況, 美版機出左咁耐有冇人講過?
定係個別牌子電視先會咁?
作者: enishi:
我部 Sharp LX530H 都有呢個情況, 不過後來電視 setting 入面將個 display mode 由 full screen 轉做 by pixel 就無事

如果有飛邊,試試在:

Miiverse > 左上有係頭像的マイメニュー > 設定/その他 > Miiverseの設定 > 在最底的 テレビ画面範囲の設定

之後可以在 gamepad 按 +- 來設定電視四隻角的大小。
W!LL 05:03 AM 12-10-12
作者: 八仙果:
如果有飛邊,試試在:

Miiverse > 左上有係頭像的マイメニュー > 設定/その他 > Miiverseの設定 > 在最底的 テレビ画面範囲の設定

之後可以在 gamepad 按 +- 來設定電視四隻角的大小。
搞掂, 唔該哂你
W!LL 05:16 AM 12-10-12
個Miiverse收發msg都好快, 整到好似面書咁又可以like, 好正喎
陳永仁 07:34 AM 12-10-12
如果有飛邊,試試在:

唔該晒,任天堂既設定真係怪
junejune 11:13 AM 12-10-12
從昨晚至今朝都更新不到,請問有冇人相同?
RS 200 11:19 AM 12-10-12
想問下部主機係咪冇光纖output?
Terry Sham 11:21 AM 12-10-12
現在可以看到數字了,
應該是指在線人數。
Yes, 看到了!
shodanng2 11:33 AM 12-10-12
個Miiverse收發msg都好快, 整到好似面書咁又可以like, 好正喎
見到有D人話好友冇得sd message
但其實Miiverse已經係FB咁玩
每隻game仲有個post比玩家交流
junejune 11:57 AM 12-10-12
更新速度慢過蝸牛,咁係咪連缐環境不佳,online 會唔會超慢, 係咪關個router 事?

講真個pad 有D似當年個game gear 由其係黑色!
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 92  ... 最後

返回主題版面