Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-19, 03:25 PM   #11
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HakiK 查看文章
我又覺得今次好OK喎

一黎創世我唔覺得差先,
玩哂所有故事都有40個鐘gameplay,
一年戰爭外傳太多見人見智,我全部未睇過覺得好岩睇

今次唔講D愈黎愈有迫力既戰鬥畫面 (對比隔離powerpoint機戰已經嬴成條街)
佢個名都講明4個世界cross,
今次揀果4套擺明用黎crossover
(4套都有前後部份,中間相隔幾年咁)
而且呢4套人氣的確係近代GUNDAM最高 (鐵血係另類人氣)
係睇佢溝出黎係world/overworld果D淨break定真係neo咁有返條主線
主線4套+一堆外傳收錄齊既話已經幾夠玩
同埋佢今次完全棄用創世UC所有既資源重製一批,
點都唔夠隔離機戰萬年兼用卡無恥喎
再過5年整埋UC後世紀果批, 然後3批出一隻大合集呃次水
到時果隻抵比錢啦
其實我好BUY PS2隻NEO或者DS有Monoeye嗰隻G-GENERATION, 有返主線故事玩, 佢肯出, 我一定買
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell SWITCH Sd Gundam G Generation Cross Rays日版有歌版有中文字幕 (沒有CODE) 深水歩站交收 PORTABLE 買賣專區 0 10-12-20 11:49 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
請問有無人知邊度有ps1果隻 Gundam G Generation F 賣? nobu-k 電視遊戲討論版 0 08-13-06 04:24 PM
Cross Bone Gundam的故事係點的?? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 01-01-04 01:52 AM

現在的時間是 04:34 AM

手機版 | APP版