Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-15-13, 06:57 PM   #11
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: holsety 查看文章
我都玩 hkpsn:mark3gold

我希望可以睇到ping , 如玩2vs2. 佢夠膽死開始時得返2vs1. 另外果個断左定ping唔夠消失左, 结果1個被2個屈死
睇怕今晚都唔成事

頭先我同CCHander玩2v2都試過, 佢斷線, 一開波得番我一個比人SM
其他8人賽事最好有得比host開始啦, 譬如4v4每邊有3個都打得, 大亂鬥唔洗8個都打得, 成日要等滿人先開始真係等到蚊訓

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
God of War: Ascension neo2046 電視遊戲討論版 277 03-27-14 12:47 PM
God of War IV ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 6 12-23-11 02:49 PM
God Of War II nakakula 攻略及心得交流區 25 11-15-07 12:11 PM
[PS2]God of war Q頭 電視遊戲討論版 4 07-23-05 03:21 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版