Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-02-09, 12:56 AM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
figma 討論區 vol.5

官網
http://www.goodsmile.info/year/max/j...all/all/1.html

上一回
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=185194

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 12-25-09 09:48 PM 被 ★星人44★ 編輯。
mikemike 目前離線  
舊 12-02-09, 01:01 AM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-02-09, 01:09 AM   #3
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
唔通小野妹子都會出FIGMA

舊 12-02-09, 01:23 AM   #4
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
一直都唔知點攪好個棒球情景,今天行街先見到涼宮有棒球ver,馬上有野玩,隻奈葉高町點解買,因為早幾天隻菲特關節斷左,
買左隻新,不過放在電腦台又感覺好似欠了什麼,想一想是宿敵,所以今天就買多隻高町,隻夏娜就係見朋友價就是但買左落嚟

不過有隻黑髮夏娜放在紅髮破娜前,個感覺真係唔同d

家中figma第2層全景區

有左2隻涼宮棒球ver,感覺馬上不同,嚟2隻figma出得好呀,起碼我會覺得好

放高町和菲特在電腦台前人都精神d

不過最大鑊係只想到棒球場情景,唔記得我出去主要是買(维塔ヴィータ),到影相時先記得,明天都唔知有無時間蛇出去

此篇文章於 12-02-09 01:26 AM 被 chrischun 編輯。
chrischun 目前離線  
舊 12-02-09, 01:47 AM   #5
Mebius
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
棒球情景超讃,樹熊做捕手可能會更好
Mebius 目前離線  
舊 12-02-09, 02:35 AM   #6
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
囧 之前個post鬼隱左..

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線  
舊 12-02-09, 02:43 AM   #7
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Kewellma 查看文章
囧 之前個post鬼隱左..
我隻vita其中一條"邊"斷左.......接合後只能作小角度的移動

Justine 目前離線  
舊 12-02-09, 09:59 AM   #8
gardenwong
Senior Gamer
サンライズ瀬戸

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: mikemike 查看文章
比利之後既新一代亂入王確定
下次會唔會係熊吉

ガンダムだ...俺がガンダムだ...
gardenwong 目前離線  
舊 12-02-09, 10:06 AM   #9
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
係唔係有人唔少心刪咗上一個post?

舊 12-02-09, 10:58 AM   #10
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
日和?! 囧

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 12-02-09, 01:22 PM   #11
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
...真係估你唔到

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 12-02-09, 01:42 PM   #12
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: gardenwong 查看文章
比利之後既新一代亂入王確定
下次會唔會係熊吉
會唔會出兔美先

舊 12-02-09, 07:05 PM   #13
Kewellma
Game Master

引用:
作者: Justine 查看文章
我隻vita其中一條"邊"斷左.......接合後只能作小角度的移動
未拆盒,唔諗住放佢出黎封塵...等我執好個櫃先囧

舊 12-02-09, 07:06 PM   #14
Kewellma
Game Master

引用:
作者: jaycom 查看文章
係唔係有人唔少心刪咗上一個post?
貌似出post果個被ban了..琴晚睇左睇天台大概估到發生咩事

舊 12-02-09, 07:35 PM   #15
一小英口

Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: Kewellma 查看文章
貌似出post果個被ban了..琴晚睇左睇天台大概估到發生咩事
[路過] GAF 有時候真係可以好黑暗 [/路過]

一小英口 目前離線  
舊 12-02-09, 09:12 PM   #16
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 一小英口 查看文章
[路過] GAF 有時候真係可以好黑暗 [/路過]
噤又好難講, 但luciferdark 係買賣專區出的posts 内文有一定挑撥同盤死的感覺, 難免令人返感

就算幾不滿都好, 也不該只説一句 "返正没人理, 我也執件貨出買賣topic 好了 " 之後就玩洗版

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 12-02-09 09:17 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線  
舊 12-02-09, 09:20 PM   #17
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
佢咁出POST法都係離左譜D既
小嘉 目前離線  
舊 12-02-09, 10:21 PM   #18
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

newsgroup有人話"精品"返左vita $348

舊 12-03-09, 02:19 AM   #19
Kewellma
Game Master

個價用左8.7算黎計

舊 12-03-09, 08:40 PM   #20
jaycom
Crazy Gamer

引用:
作者: mikemike 查看文章
newsgroup有人話"精品"返左vita $348
旺角一帶都係依個價﹗
唔多見有平過依個價

舊 12-05-09, 10:56 PM   #21
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
累到懶得去睇價,隻vita338入手

舊 12-06-09, 12:58 AM   #22
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jaycom 查看文章
旺角一帶都係依個價﹗
唔多見有平過依個價
家陣信和7/F $300

舊 12-07-09, 01:25 AM   #23
jaycom
Crazy Gamer

引用:
作者: Shinning Gundam 查看文章
家陣信和7/F $300
7樓返咗貨
上次去都唔見﹗

舊 12-10-09, 12:57 AM   #24
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
現時點 308入左VITA
但見樓上有間賣34x 寫住日版
乜有出行版咩??
朔望~ 目前離線  
舊 12-10-09, 09:39 PM   #25
eddie3182004
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
我想搵返隻魯魯修既figma , 但而家好似4圍都冇 ....
eddie3182004 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
figma 討論區004 - 是狼, 大食王已出 luciferdark 收藏品討論版 1007 11-28-09 01:25 AM
figma 討論區002 - 初音未來 & 鏡大人 見街 一小英口 收藏品討論版 1000 09-20-08 12:42 AM
figma 討論區 kog 收藏品討論版 1001 05-25-08 03:19 PM

現在的時間是 10:25 AM

手機版 | APP版