Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-26-07, 12:47 AM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
07年長洲太平清醮紀實

#1終於到啦....一落船,好熱呀

#2開工

#3個阿叔因乜野心情咁靚

#4平安

#5沿途所見真係好有氣氛

#8突然......聽到巨響,轉頭一睇

舊 05-26-07, 03:43 PM   #2
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

#10終於行到出黎球場,見到包塔啦

#11滿天神佛

#16 D包放到四圍都係

#17 點解要咁做呢

舊 05-28-07, 01:55 AM   #3
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

18# 飄色活動開始....

其他的相係呢度

舊 05-30-07, 09:13 AM   #4
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
用蝦仔拍紀實都有D難度........加賀拍得不錯.......好有氣氛....

找碴 -..........百尺竿頭嘛........ Wink

#3...........叔叔笑容正爆........再遲半秒影........持印的手和另一手分開就完美

#4..........只見平...........不見安.........

有 #7...........何需 #5 & #6........

#9..........."梅花莊造" 是主角?

#11..........haha...........魔鬼當道丫.......

#12.........要埋左方阿叔又點?

#13 & #15..........恕直言是..........有紀錄........無感情........

之後飄色巡遊的...............要 SWC 幫到你...

舊 05-30-07, 07:04 PM   #5
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

swc.....乜野黎ga

舊 05-30-07, 07:12 PM   #6
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
swc.....乜野黎ga
你又想見識下...........會死人架.........

舊 05-30-07, 07:20 PM   #7
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: OldCake 查看文章
你又想見識下...........會死人架.........
之前玩過啦.....唔想再試......同埋我自己都有支40
我而家想放支180,補少少上250補2k左右
餅爺點睇呀

此篇文章於 05-30-07 07:29 PM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:14 PM

手機版 | APP版