Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 04-11-03, 12:46 AM   #1
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
求救:上網問題

最近呢一兩個禮拜經常上唔到網、只可以晌半夜12:00過後至上到、繁忙時間幾乎完全online唔到!就算online到都會成日斷、連icq都係咁、請問有乜辮法可以晌部電腦到調教個連線速度加快d加強d呢?唔該晒!!
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-03, 10:58 AM   #2
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

應下我唔該!
舊 04-11-03, 11:06 AM   #3
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
用那一家ISP?

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-03, 11:07 AM   #4
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
呢個問題你應該打去ISP 的Customer Service 問!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-03, 11:30 AM   #5
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
我諗係你網絡公司(ISP)有問題
你打去佢地既Hotline 問問啦

舊 04-11-03, 11:50 AM   #6
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

ok! thx!在下係i-cable的!但有冇得晌部電腦度教個連線速度勁d既呢?

此篇文章於 04-11-03 11:53 AM 被 碧咸23 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 07:10 AM

手機版 | APP版