Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-24-03, 12:51 AM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Angry 最想電視台重播既劇集(中,港,台,日,韓)

港劇:[法網伊人],[尋秦記]~
日劇:[新聞女郎]~
電視台既高層們快D上GAF睇睇我地既意見,快D播喇~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 01:01 AM   #2
皇家馬爹里
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
港:他來自江湖、鬥氣一族、大時代
日:戀愛世紀

舊 10-24-03, 01:02 AM   #3
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
三國演義!!!!!!!!
劉曉慶的武則天!!!!!!!

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 01:35 AM   #4
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
港劇:保護證人組,大時代,人在邊緣
日劇:HERO,星之金幣,同一屋簷下

舊 10-24-03, 02:00 AM   #5
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
聽晚有得睇悠長假期呀
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 02:09 AM   #6
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 阿高 :
聽晚有得睇悠長假期呀
有線有得播喎
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 02:18 AM   #7
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

101次求婚,東京愛的故事,沒有家的女孩........仲有D吾記得...
sgouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 02:14 PM   #8
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
HERO,戀愛世紀,新聞女郎,金田一

舊 10-24-03, 02:28 PM   #9
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
流星花園:bface:
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 02:36 PM   #10
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
本地ge都係想睇返卡拉屋企~ 阿sir 早晨~ 他來自天堂~
男親女愛 都市的圖畫
日劇就有戀愛世紀~~~~

舊 10-24-03, 02:37 PM   #11
Zaku
The One

引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
o岩o岩先重播完喎~~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 02:38 PM   #12
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
阿sir早晨......
幾多年前?我記得應該係我小一二三(92~94)左右時播的........

舊 10-24-03, 02:39 PM   #13
管家婆
Game Master
wow

引用:
Originally posted by killua :
阿sir早晨......
幾多年前?我記得應該係我小一二三(92~94)左右時播的........

我都唔記得啦 但我睇過佢重播一次咋...
重想睇返原振俠

舊 10-24-03, 02:50 PM   #14
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
大和撫子﹐大搜查線, 懞面超人black...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 03:01 PM   #15
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
Originally posted by 管家婆 :

我都唔記得啦 但我睇過佢重播一次咋...
重想睇返原振俠
妳係黎明fans??
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 03:04 PM   #16
管家婆
Game Master
wow

引用:
Originally posted by T.L.J :

妳係黎明fans??
唔係~因為我記得原振俠幾好睇~~
阿sir 早晨係因為想睇返佢d故事~
我記得有講個學生係學校流產~~想睇返

舊 10-24-03, 03:06 PM   #17
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:

唔係~因為我記得原振俠幾好睇~~
阿sir 早晨係因為想睇返佢d故事~
我記得有講個學生係學校流產~~想睇返
阿sir早晨係咪有李綺紅做o個套呀??
舊 10-24-03, 03:09 PM   #18
管家婆
Game Master
wow

引用:

無印像啦...我果時重好細過
只記得有黎明:@_@":

舊 10-24-03, 03:13 PM   #19
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:

無印像啦...我果時重好細過
只記得有黎明:@_@":
我都唔係大妳好多o者...:@_@":
咁應該就係o個套喇~
舊 10-24-03, 03:53 PM   #20
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:

係呀

舊 10-24-03, 04:21 PM   #21
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
係呀!係呀!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 10:00 AM   #22
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
本地ge都係想睇返卡拉屋企~ 阿sir 早晨~ 他來自天堂~
男親女愛 都市的圖畫
日劇就有戀愛世紀~~~~
最想睇阿sir 早晨同他來自天堂,阿SIR早晨有已故歌手羅文份,舊年懷念羅文系列竟然冇播,他來自天堂其實想睇果首主題曲好搞笑。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 03:05 AM   #23
Kaiser
ドウケシ

卡拉屋企好似前排先重播完咋啵......

最想睇都係原振俠
果段時間的黎天王真係好型、好靚仔.....

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 03:17 AM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by kyu :
最想睇阿sir 早晨同他來自天堂,阿SIR早晨有已故歌手羅文份,舊年懷念羅文系列竟然冇播,他來自天堂其實想睇果首主題曲好搞笑。
重播阿[SIR]早晨
唔好~
呢度既阿[SIR]玩自殺,
俾人BAN左~
播新劇叫~"阿[SIR]BAN左"~應景好多~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 10-31-03 03:19 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 04:36 AM   #25
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
我想睇返亞視拍既真人版城市獵人同相聚一刻~~~~~~HAHAHA~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:32 PM

手機版 | APP版