Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-06, 01:41 PM   #1
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
撲殺天使

請問撲殺天使動畫係咪得 8 集?
我見書店有兩期漫畫同一期小說, 請問有冇人睇過? 好唔好睇?
先謝~~

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-06, 02:13 PM   #2
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: fatyee
我見書店有兩期漫畫同一期小說, 請問有冇人睇過? 好唔好睇?
先謝~~

動畫唔好睇
總覺得佢係想模仿south park,
但只模仿到玩屎玩尿呢d核突野,裡面果種尖酸同敢言就完全模仿唔到,搞到一d都唔好笑

萌唔萌既話,我相信多古羅既野蠻點都比佢既萌突出

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related

此篇文章於 02-17-06 06:49 PM 被 貝黑萊特 編輯。
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-06, 06:23 PM   #3
arslan
Insane Gamer
高級新手

註冊日期: Oct 2005
漫畫唔掂,D畫畫得好差好簡陋,買左一期覺得好灑錢。
小說也買了一期,感覺好無聊,斷斷續續咁睇左一半便放棄了。
arslan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-06, 06:28 PM   #4
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
台灣角川代理裏面,質素最差係呢本

舊 02-17-06, 06:45 PM   #5
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: fatyee
先謝~~
小說同漫畫都有中文版?

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-06, 06:48 PM   #6
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
>小說同漫畫都有中文版?

係...出左好耐下

舊 02-17-06, 09:15 PM   #7
arslan
Insane Gamer
高級新手

註冊日期: Oct 2005
你最好看看網上流放的漫畫才決定買與否,因為這本漫畫不是人人也接受得了,不然買了後悔便浪費金錢。
arslan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-06, 11:40 PM   #8
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
謝謝咁多位的意見呢~~~ 好在禽晚最後都係忍住冇買...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:28 AM

手機版 | APP版