Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

查看投票結果: 三隻只能活一隻
Michigan 19 31.67%
櫻板消防隊 6 10.00%
天誅 紅 35 58.33%
投票者: 60. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 08-12-04, 12:25 AM   #1
jocker
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
預算有限....

三隻只能活一隻....
1.Michigan-玩法好似幾有新鮮感~而又突然心血來潮想玩恐怖game~
2.櫻板消防隊-想玩救火game好耐~而聽講評價又唔錯~
3.天誅.紅-第一代玩家~想重拾回憶~且我自己好buy呢隻game既玩法~

俾你係我點取捨~?謝意見~

舊 08-12-04, 12:41 AM   #2
SolidChung

註冊日期: Feb 2003
天誅.紅
SolidChung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 12:43 AM   #3
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
Michigan

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 12:46 AM   #4
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
我會揀 櫻板消防隊 /
不過我都未買 /\ (逃)

舊 08-12-04, 12:46 AM   #5
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
櫻板消防隊或天誅.紅也不錯,至於Michigan就......勸閣下放棄吧!

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:12 AM   #6
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
三隻只能活一隻

Michigan
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:13 AM   #7
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
豬紅
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:28 AM   #8
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
櫻板消防隊 - 去到後面會有點兒悶... 同好快爆機. replay價值有限.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:31 AM   #9
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
梗係[天誅 紅]啦~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:39 AM   #10
jocker

點解大家d意見咁極端既~?

to gamerroid:
Michigan好唔掂~?點解咁講~?

櫻板-最怕無乜replay價值既game....

好似豬紅多人支持d wo~

舊 08-12-04, 01:45 AM   #11
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
>>to gamerroid:
>>Michigan好唔掂~?點解咁講~?
佢可能講緊語言的問題

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:45 AM   #12
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

PSN  IDThe_Yasu
1 . 唔知咩game 黎
2 . 完全冇興趣 .....
3 . 呢個算係最好o既選擇

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:47 AM   #13
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
一隻買一手,其餘等二手/跌價
咁咪得囉~~~

舊 08-12-04, 01:53 AM   #14
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
你可唔可以再等下 ? 想提議你買 Michigan , 不過見 $380 又唔係咁抵
Michigan 呢 ~~~ 應該有好高新鮮感 , 櫻板就不作考慮 , 而天誅就 ok 既 .... 如果你唔等得既買左天誅先囉 ~但係你都估到係玩咩架 la ~
不妨俾個機會自己玩隻刺激度高既 game (忍唔到手就買啦 XD)

舊 08-12-04, 07:33 AM   #15
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
隻Michigan好似買少見少… 可能比較偏少少… o的game shop入貨唔多…
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 09:02 AM   #16
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
當然係萌妹同御姐兼備既 天

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 10:44 AM   #17
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
當然要支持有中文版既天誅紅

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:07 PM   #18
Fox

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDandy_hk
Michigan

I have bought it yesterday and it is good.

You cannot find same kind of game now.
Fox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 01:12 PM   #19
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
我會揀天誅紅,因為我中意個女仔

對於可以影底底ge game無咩性趣

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 02:11 PM   #20
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
天誅 紅!

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 02:18 PM   #21
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
天誅 紅~~~~

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 02:22 PM   #22
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
其實呢.... Michigan 真係好玩咩??

除左個廣告 外.... 隻 game 睇落好似麻麻地喎.....
真係掂?? a
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 02:25 PM   #23
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: Zaku
其實呢.... Michigan 真係好玩咩??

除左個廣告 外.... 隻 game 睇落好似麻麻地喎.....
真係掂?? a
睇某game書d人評話d怪物剩係襲擊個報導員,唔襲擊個攝影師

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 02:40 PM   #24
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
天誅 紅~
今次呢隻好正~
而且仲有中文版~

舊 08-12-04, 02:40 PM   #25