Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-20-03, 06:25 PM   #1
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
出左本BH歐碧攻略呀

Game watch出, $40, 只講offline mode, 自稱全港唯一一本官方承認既攻略.

有冇人買左? 如何?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.

此篇文章於 12-20-03 06:55 PM 被 美版之王-天涯浪子 編輯。
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-03, 06:41 PM   #2
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
其實offline mode 幾耐打爆機?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-03, 06:42 PM   #3
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDpochan
XBox Live Gamertagpochan00
同以前 手表 出果 d 一樣 , 最尾果度係要你自己去打

舊 12-21-03, 11:52 AM   #4
鴨仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagsmallmoles
睇過gwforum 啲人講勁唔掂ga!

舊 12-21-03, 01:42 PM   #5
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
請不要浪費金錢喔各位
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 01:52 PM   #6
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 鴨仔 :
睇過gwforum ?齯H講勁唔掂ga!
預左啦~
說實在.... 近期有邊本 capcom 既中文攻略係掂.... 真係講唔出~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 02:40 PM   #7
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
http://e104.org/~gwforum/phpBB2/view...=1073&start=25

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 02:49 PM   #8
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
香港官方果本, 相信只適合beginner口味...

我心目中只有日本官方capcom既"解體真書"係最正既...如果大家想買攻略, 不如睇下台灣正文/青文有無中文官方譯本仲好...
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 04:39 PM   #9
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 瀨賀 :
香港官方果本, 相信只適合beginner口味...

我心目中只有日本官方capcom既"解體真書"係最正既...如果大家想買攻略, 不如睇下台灣正文/青文有無中文官方譯本仲好...
咦~ 瀨賀~ 哩排唔見你既??

敝在等台灣果d通常都要等半年或以上......

舊 12-21-03, 05:45 PM   #10
武-到
Senior Gamer
Adv gamer

3DS Friend Code2036 7535 2494
引用:
Originally posted by AGITΩ :

AGITΩ and瀨賀, 如果青文出,要等耐d我都實會買,我而家等緊青文本TOD2的攻略。

wii: MH3Hunter name: HaroldH; ID: 85XCBG;
HR82, 喜用太刀, 片手, 大劍. 歡迎一起狩獵
X-BOX LIVE nickname: HAROLD HK.
武-到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 05:55 PM   #11
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
引用:
Originally posted by 武-到 :

AGITΩ and瀨賀, 如果青文出,要等耐d我都實會買,我而家等緊青文本TOD2的攻略。
慳番d心機唔駛等,
呢本係capcom授權唯一官方中文攻略本,
台灣都係得呢本賣je

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 10:16 PM   #12
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
Originally posted by 武-到 :
有既就買, 無既我會選擇"解體真書"...hoho... (不過幾貴, 但係厚)
咦, TOD2如果出左單聲喎...買黎儲都要...

引用:
Originally posted by AGITΩ :
唔係呀...我一直都o係度呀...常伴你左右麻...
我都預左會買outbreak解體真書, 應該係capcom同enterbrain出. 不過會耐少少先出. 留意下先...
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 12:31 AM   #13
武-到
Senior Gamer
Adv gamer

3DS Friend Code2036 7535 2494
[QUOTE]Originally posted by 瀨賀 :

有既就買, 無既我會選擇"解體真書"...hoho... (不過幾貴, 但係厚)
咦, TOD2如果出左單聲喎...買黎儲都要...

講真watch本biohazard outbreak係我第一次買capcom的官方中文攻略,所以如果今次的印象差我以後都未必有信心買呢類攻略。
青文出的攻略本我買咗幾本都好滿意,所以佢如果出我喜歡的遊戲攻略我都會買,有信心嘛。

我留意到本TOD2出左街實SEND PM或CALL你的。不過可能你或呢到的版友消息還要靈通呢。

wii: MH3Hunter name: HaroldH; ID: 85XCBG;
HR82, 喜用太刀, 片手, 大劍. 歡迎一起狩獵
X-BOX LIVE nickname: HAROLD HK.
武-到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 02:31 AM   #14
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
[QUOTE]Originally posted by 武-到 :
引用:
Originally posted by 瀨賀 :

講真watch本biohazard outbreak係我第一次買capcom的官方中文攻略,所以如果今次的印象差我以後都未必有信心買呢類攻略。
咁都好彩...因為你冇買之前capcom果d..
所以可能你會覺得尚可接受
以前果d攻略本真係好正...解釋曬所有file點玩點玩
最緊要就係出得快
同隻game同步咁滯..
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 02:40 AM   #15
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
好在未買