Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-11-04, 10:22 AM   #1
EXAM + ALICE
Junior Member

註冊日期: Feb 2004
電車GO! FINAL 【討論區】

今次的電車GO! FINAL,有幾多條路線玩呀

我估今次唔會係新曲加精算嘛
EXAM + ALICE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-04, 06:21 PM   #2
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
山手線,中央線,大阪環狀線,東海道線
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 12:27 AM   #3
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
出左未呀???

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 12:29 AM   #4
Cpato

引用:
作者: AE86(Turneo)
出左未呀???
出左好耐喇...
舊 06-12-04, 12:31 AM   #5
AE86(Turneo)
知足常樂

PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
引用:
作者: Pato
出左好耐喇...
我居然唔知tim...死喇,又有mx,吉野家,電車咁多game買~~

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 12:34 AM   #6
Cpato

引用:
作者: AE86(Turneo)
我居然唔知tim...死喇,又有mx,吉野家,電車咁多game買~~
同你講o個兩隻game同日出...
吉野家我買左,玩左兩日已經被封印
舊 06-12-04, 12:35 AM   #7
MarkS
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
大概幾錢~?
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 12:38 AM   #8
Cpato

引用:
作者: MarkS
大概幾錢~?
淨game暫時仲好似要$420左右(?),哩排冇睇價錢..唔敢肯定...
e-gameclub有限定版賣,個價幾抵
舊 06-12-04, 02:41 PM   #9
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
個專用控制器要幾多$?
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 02:44 PM   #10
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
作者: MarkS
大概幾錢~?
我見188有盒好似係特別版$480

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-04, 01:57 PM   #11
EXAM + ALICE
Junior Member

註冊日期: Feb 2004
引用:
山手線,中央線,大阪環狀線,東海道線
又係玩番啲舊路線,知道後當堂冇Mood會買...
EXAM + ALICE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-04, 02:29 PM   #12
Cpato

引用:
作者: Terry Chan
個專用控制器要幾多$?
控制器有幾款,Taito舊o個款宜家都好少見有得賣
另外個multi train controller我都唔係好知幾錢....
舊 06-14-04, 02:41 PM   #13
Cpato

引用:
作者: EXAM + ALICE
又係玩番E舊路線,知道後當堂冇Mood會買...
但今集進步左唔少,山手線同大阪環狀線有得玩晒全條,而且有車掌模式,畫面亦流暢,又可能係最後一集...都值得一買.
舊 06-14-04, 03:11 PM   #14
肥仔
Game Master
食力坐館!!!

註冊日期: Apr 2004
引用:
控制器有幾款,Taito舊o個款宜家都好少見有得賣
另外個multi train controller我都唔係好知幾錢....
連税9240円...我以前在全豐見過...不過應該已經賣了出去。
頗大的...運費應該都唔少野...我估你想買的話最少預800元以上比較好。
除了電車でGO!之外也對應TRAIN SIMULATOR系列,只需要換了手柄下的部品,不需出了一隻又要買個這樣是好處。
但是聽人説那部品是頗化學的,所以若只是玩電車でGO!的話我會建議用番TAITO的電車でGO!CONTROLLER(TYPE2)那個。

此篇文章於 06-14-04 03:13 PM 被 肥仔 編輯。
肥仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-04, 03:15 PM   #15
Cpato

引用:
作者: 肥仔
連9240L...我以前在全豐見過...不過應該已經賣了出去。
頗大的...運費應該都唔少野...我估你想買的話最少預800元以上比較好。
除了電車GO!之外也對應TRAIN SIMULATOR系列,只需要換了手柄下的部品,不需出了一隻又要買個這樣是好處。
但是聽人u那部品是頗化學的,所以若只是玩電車GO!的話我會建議用番TAITO的電車GO!CONTROLLER(TYPE2)那個。
應該唔駛$800咁貴..
之前我都見過有得賣,但唔記得左邊度見...
舊 06-15-04, 11:35 PM   #16
eddie_hk
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
救命~

車掌乘務中應該幾時 按掣關門 呀? 我次次都扣分, 重未掌握到...

舊 06-15-04, 11:38 PM   #17
Cpato

引用:
作者: eddie_hk
車掌乘務中應該幾時 按掣關門 呀? 我次次都扣分, 重未掌握到...
等佢講完兩句野之後,怕太快的話可以再等多一等先按,包冇死...
舊 06-16-04, 12:46 AM   #18
oogami
帝國華擊團

今次(normal mode)易玩左...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-04, 01:16 AM   #19
Cpato

引用:
作者: oogami
今次(normal mode)易玩左...
容易左定通同定速,今集車站內再加速會扣分(Pro 2唔會),難左停0cm..
舊 06-25-04, 08:06 PM   #20
Ainho
Crazy Gamer

那麼有無人買了隻九州新幹線Train Simulator?

舊 07-04-04, 10:40 AM   #21
dragonduck
Registered User

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Ainho
那麼有無人買了隻九州新幹線Train Simulator?
我都係電車迷,呢隻九幹我有買呀,好正0架.
dragonduck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 01:12 PM   #22
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
唔好意思推舊文,有無板友可出讓電車GO專用手制/multi train controllor, 謝謝
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 09:24 PM   #23
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
你去買賣版問la 多人d

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 昨天, 03:47 PM   #24
Rivky2003
Game Master
三吋王

註冊日期: Dec 2002
而家PS4 & PS5 仲有冇得玩返??

Rivky2003 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[手機]Before Crisis - Final Fantasy VII neo2046 手提遊戲機討論版 27 09-24-04 12:42 AM
VF4 Final Tuned正式發表! 神祕人1號 街機遊戲討論版 59 07-18-04 05:32 PM
Square-Enix Million Seller Titles Janus 電視遊戲討論版 6 04-08-04 02:33 AM

現在的時間是 05:50 AM

手機版 | APP版