Games Animation Forum

查看單個文章
舊 04-03-20, 06:24 PM   #22
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
入手地點﹕灣仔188藍店
時間﹕1500 02/04/20
價錢﹕特別版$1500(原訂價$1780,話嚟到平咗減返價)

第一時間換返原版衫
Jill姐舊衫唔錯,不通條裙修正咗game cube年代嘅bug,關鍵時刻會變咗單車褲
卡羅斯個原版look好流,得個髮型變咗同埋剃鬚(結果模衰咗),件衫根本冇變返舊版
入去「模型」度郁下佢有乳搖效果,仲要個feel好柔軟下,好鹹濕

引用:
作者: DC 97 查看文章
我見EASY多格同有把機槍~就轉左玩EASY
去到醫院算中定尾段?
中後左右啦

含劇透
醫院地底係nest2+處理設施(舊作公園嗰個改咗嚟呢度)

話時話個nest2大陣象過個主nest咁多係乜玩法,bio2re嗰間咁大個地底但真係超細間

引用:
作者: darkvolver 查看文章
今集只有S沒有S+?

S爆機都2:30分.........個故事都不短。

爽兄有冇睇個weekly挑戰?唔知係咩。

今晚會繼續在easy mode收集下文件,補完個故事先。
hardcore s其實係01:45:00
我唔記得移返個cursor去hardcore嗰度

睇返nightmare反而長啲,係02:00:00
BTW,我第一仲以為hardcore以上仲有兩個mode,原來係得一個?

weekly完全未開始睇係乜嚟

此篇文章於 04-03-20 06:29 PM 被 爽神 編輯。
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章

返回主題: [PS4] バイオハザード RE:3 攻略+ resistance約戰區