Games Animation Forum

查看單個文章
舊 06-07-14, 08:14 PM   #89
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: Hitomi 查看文章
其實我都鐘意夏令時間多d~6月尾飛~係諗緊last day訓機場定去大江戶溫泉
大江戶溫泉凌晨3點幾有車去機場

除非有mud 特別事唔飛唔得~否則廉航一定係等玩promotion
hk express 見佢頻頻都出d 急飛的特價票~例如一個月內飛果d~
呢d臨急臨忙我就無福消受

期待佢快d出11月福岡早鳥~~~上一round早鳥旅遊日期只去到10月25
假既,佢所謂既特價飛,只係所包括既日期第一次出既時候先係特價,
只要當天特價限額FULL左,無論你等佢出幾多次優惠,都係冇特價(要俾正價),
我今年11月21/22--30號飛大阪(睇紅葉),
除左上年12月出PROMO係有之外(但我當時未決定到,只係睇價錢),
之後2次出PROMO都係$2500~2800,
但我去到劃位果PART見到仲有好多吉位未買既,

9月中去東京,唸緊應該幾早入機場等第2朝06:20班機(當晚住幾個鐘CABIN),我想買免稅店手信,但咁做就要早D入機場(店鋪好似收21:00)即係我可能就要黃昏就要入去,
還是放棄,早D由台場/秋葉原SHOPPING完先入去好呢?

我覺得新宿站 復習過 梅田地下街,成個迷宮咁,明明去左2次,但由JR行去小田急旅遊中心都係迷路,
然後望住佢落閘關門(本來PLAN今晚買好票,明天去築地台場玩到夜一夜先返酒店,唯有改行程朝早08:30等開門)............

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...

此篇文章於 06-07-14 08:31 PM 被 clanyuen1 編輯。
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章

返回主題: 日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7