Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-15-04, 03:29 PM   #1
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
[轉] TVB撞衫戲服全記錄

......

舊 09-15-04, 03:34 PM   #2
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
連一些頭飾都照撞
一set set好似午餐咁, 呢套戲服跟指定果個頭飾行街丫唔該

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 03:36 PM   #3
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
個作者好勁…

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 03:43 PM   #4
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
服裝部既衫有限嘛~
我先至唔信每套戲都做新衫~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 03:59 PM   #5
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
呢D錢無記慳得就慳架啦...
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 04:45 PM   #6
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
無記夠哂慳..

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 04:50 PM   #7
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
平時都唔覺有咁多撞
作者好野

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 05:11 PM   #8
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
入面既人好懶
都唔包裝下先再翻出

舊 09-15-04, 06:16 PM   #9
thom
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
講真..撞戲服既劇集播放日期都差幾遠下...有幾多個會留意到...亦有邊個會介意?
(西關大少同七姊妹都係同一個人著?

不個作者真係令人佩服..
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 06:51 PM   #10
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
可以原諒的....
畢竟古裝劇的衫無理由套套劇都整過晒咁浪費係咪先
戲劇又唔似ACG咁可以畫完就算

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 07:13 PM   #11
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
唔知有冇洗番乾淨先呢

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 07:49 PM   #12
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
我地呢D觀眾看完都唔記得 可況佢隔左一排先拎番出來...

舊 09-15-04, 09:17 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
當d劇情套套都係罐頭即食的時候....你仲會理佢d衫會唔會撞咩....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 09:21 PM   #14
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
又o岩size喎

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 11:00 PM   #15
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
咁都搵到,超勁

舊 09-15-04, 11:51 PM   #16
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: 沈小丸
唔知有冇洗番乾淨先呢
呢d主角/配角著既應該會掛
臨記個d就可能冇

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 12:44 AM   #17
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
個作者咁留意E D 野ge??

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 12:49 AM   #18
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
環保公司

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 09:46 AM   #19
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
咁都留意到既??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 10:20 AM   #20
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

註冊日期: Oct 2003
其實個作者就係服裝部o既工作人員黎?
lange_why 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 10:45 AM   #21
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
懂得循環再用係好事o黎....
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 12:47 PM   #22
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
作者好野, 咁得閒捉呢d buds.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 12:53 PM   #23
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
我覺得無咩問題,唔通每套戲都要做d新戲服咩
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 06:40 PM   #24
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 黑翔
我覺得無咩問題,唔通每套戲都要做d新戲服咩
我都係咁話

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 07:21 PM   #25
Madoka
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
套套都新就冇左服裝間既用途啦
Madoka 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉] 當代內地大學生比香港大學生的優勝之處 Sgodkyo ~清談館~ 27 08-24-04 01:53 AM
[轉] 出前一丁新煮法 neo 飲食版 13 05-14-04 09:47 AM
奇文共賞 [轉] 抵制"Keroro軍曹"! 不破大地 日本動漫畫討論版 17 04-23-04 11:29 AM
[轉] 用GBA來上網下載聊天成為可能 ?! 電子神童 手提遊戲機討論版 13 06-15-03 12:42 PM

現在的時間是 01:02 AM

手機版 | APP版