Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-05-04, 12:30 AM   #1
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
17 歲的天空(Formula 17)

有冇人睇左呢 ?
好唔好睇
http://hk.movies.yahoo.com/040705/28/12ypz.html

有金勤

舊 09-05-04, 03:33 AM   #2
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
17歲至去睇~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 04:02 AM   #3
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: 蘿莉星人
有冇人睇左呢 ?
好唔好睇
http://hk.movies.yahoo.com/040705/28/12ypz.html

有金勤

上個月比人捉去睇左....

不過點解你會對e套片有興趣既 - -?
當半笑片睇ok...
導演係刻意講到全世界都係得member咁的
而且個ending好...

F/GO 834697628
NexTony 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 04:24 AM   #4
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 影雪Neo
上個月比人捉去睇左....

不過點解你會對e套片有興趣既 - -?
當半笑片睇ok...
導演係刻意講到全世界都係得member咁的
而且個ending好...
即係唔好睇??

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 11:39 AM   #5
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
難得兩個男都唔太樣,我都有d興趣睇

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 10:56 PM   #6
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
看過了....套野幾搞笑~

除了兩個男主角 , 其他男的都好女人的 (一係似人妖) .....
仲有,係戲入面,全世界是gay的 .....(咁主角佢地點生出黎 XD)

舊 09-07-04, 08:26 PM   #7
CASEY
Junior Member

註冊日期: May 2004
全世界既男人都係Member
係不少Member的心底願望吧

舊 09-11-04, 06:37 PM   #8
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: Terrier
看過了....套野幾搞笑~

除了兩個男主角 , 其他男的都好女人的 (一係似人妖) .....
仲有,係戲入面,全世界是gay的 .....(咁主角佢地點生出黎 XD)
套戲係有真正的女人....
小天著住條孖煙起街行果幕,你無留意間商店有位女售貨員....
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 06:47 PM   #9
Terrier
西尾維新飯

引用:
作者: Ringo
套戲係有真正的女人....
小天著住條孖煙起街行果幕,你無留意間商店有位女售貨員....
咁都計 ......
咁有時影街都有女人路過 ...

舊 09-11-04, 07:53 PM   #10
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
咁都計 ......
咁有時影街都有女人路過 ...
據我所知...成套戲真係得呢位售貨員係女性...
舊 09-11-04, 08:09 PM   #11
Terrier
西尾維新飯

wink

引用:
作者: Ringo
據我所知...成套戲真係得呢位售貨員係女性...
最尾有一幕,個男主角白鐵男係人群中搵另一個男主角周天財....
那時好似有女路人 ~~

舊 09-12-04, 08:22 PM   #12
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
最尾有一幕,個男主角白鐵男係人群中搵另一個男主角周天財....
那時好似有女路人 ~~
錯了....人群中---->果一幕好似係起member嘉年華拍...點會有女....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Now On Sale] At 17 ~十一團火音樂會 - 雁石分天 JACKY Neo Music UNIVERSE 1 09-04-04 12:36 AM
燒唔到碟...pls help... usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-03-04 09:38 PM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版