Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
~清談館~>柴灣間ive 究竟點去-.-?
macross7ra 11:15 AM 08-23-04
上次我坐地鐵,係杏花村地鐵站落車,

點知行左成10分鐘多D先去到...

其實有尐無快D的方法去... :-)
回覆
紅狼 11:18 AM 08-23-04
地鐵杏花村站
出閘後轉右上樓梯直行 見到馬路轉左直行 :-)
回覆
snowman 11:19 AM 08-23-04
柴灣mtr 落車你仲行得甘 :-)
回覆
macross7ra 11:26 AM 08-23-04
作者: 紅狼:
地鐵杏花村站
出閘後轉右上樓梯直行 見到馬路轉左直行 :-)
今日去註冊,試下先 :-)
回覆
vov430 11:51 AM 08-23-04
作者: macross7ra:
今日去註冊,試下先 :-)
老杏有免費bus去半小時一型
不過唔知放假開唔開
回覆
碧咸廿三 12:01 AM 08-24-04
好似有巴士去架喎!
回覆
Busconcamp 02:48 AM 08-24-04
作者: macross7ra:
上次我坐地鐵,係杏花村地鐵站落車,

點知行左成10分鐘多D先去到...

其實有尐無快D的方法去... :-)
出左站轉右(轉左都得)有樓梯上平台,
經過停車場轉左下斜...好快到~ :-)
回覆
湯馬 c 盤旋 03:00 AM 08-24-04
o個度冇任何更好既方法啦~

如果住灣仔~天后既人去CW ive搭8P會方便小小.
回覆
傑少 03:44 AM 08-24-04
作者: 湯馬 c 盤旋:
o個度冇任何更好既方法啦~

如果住灣仔~天后既人去CW ive搭8P會方便小小.
8p最近ive果個站仲遠過由杏花村地鐵站去ive
回覆
Busconcamp 04:27 AM 08-24-04
作者: 湯馬 c 盤旋:
o個度冇任何更好既方法啦~

如果住灣仔~天后既人去CW ive搭8P會方便小小.
8P...最近果個站(東行柴灣第1個站)係足球場行過去,
普通步伐...都要成12分鐘喇~ :-)
0t*係方便少少 ,唔係小小* :-)
回覆
湯馬 c 盤旋 11:43 PM 08-25-04
搭巴士唔駛上上落落丫麻~ 同埋o係飯堂度入去又行少d路.

不過柴灣ive真係好唔方便...

p.s. 我頭先又打錯個少字
回覆
小草 12:02 AM 08-26-04
唔想行的話只有taxi這個方法~.~
如果平時就有$1巴塔的
暑假有冇我就唔知la

行慣左冇咩野~~
你當做運動吧la~~
衰則夏天行幾係野~~
回覆

返回主題版面