Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-20-04, 12:47 AM   #1
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
周星馳2004大電影----功夫

唔知大家今日有無睇報紙....
期待以久ge功夫終於賣廣告了~~~
第一個眼睇到呢個廣告ge感覺係
佢將spiderman2個全版廣告放o係隔離..
自己雙手就俾蜘蛛絲吊起....
真係不得不佩服星爺ge商業頭腦...
咁樣佢一來可以慳咁一半廣告費,
二來又可以大大引人注意(起碼spiderman2是一套買座film)
但最下面寫著聖誕上畫...
咁星爺咁早賣廣告?

此篇文章於 07-20-04 02:15 PM 被 石光 編輯。
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 12:49 AM   #2
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
可唔可以影張相比我睇睇~~~~~~~~~>.<~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 01:10 AM   #3
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
必睇的戲~~
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 01:13 AM   #4
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
正如預告所講
萬眾期待

舊 07-20-04, 01:17 AM   #5
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
聖誕........又要等......

舊 07-20-04, 01:39 AM   #6
MASAYA
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
星期日係旺角百老匯睇戲,地下電梯有個星爺被吊既cutting廣告,而家先知同spiderman有關

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:03 AM   #7
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
因為套戲哥倫比亞有份投資

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:13 AM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
有冇trailer或官網可以睇睇?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 07:17 AM   #9
皇家馬爹里
Insane Gamer

XBox Live Gamertagzackchau3331
睇十面埋伏時有佢o既trailer睇,講一班o靚仔踢波,粒波彈左落星爺腳下,
星爺立刻表演腳法,班細佬叫星爺俾番粒波佢地,星爺踩爆粒波然後話:「仲踢波.....」

舊 07-20-04, 11:22 AM   #10
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
等左兩年喇!!!!!
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 11:52 AM   #11
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 皇家馬爹里
睇十面埋伏時有佢o既trailer睇,講一班o靚仔踢波,粒波彈左落星爺腳下,
星爺立刻表演腳法,班細佬叫星爺俾番粒波佢地,星爺踩爆粒波然後話:「仲踢波.....」
好正

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 12:32 PM   #12
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
少林足球唔多好睇,唔知呢套會唔會好d呢
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 01:31 PM   #13
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
引用:
作者: 驚寂
少林足球都唔多好睇??

SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 01:53 PM   #14
石光

引用:
你......沒問題吧
舊 07-20-04, 01:53 PM   #15
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
我覺得少林足球好睇喎.仲睇左三次咁多添.(係戲院睇左兩次)

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 01:54 PM   #16
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
正~星爺呀 ~必睇!!!
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:02 PM   #17
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
幾時上呢

但我點都睇唔到

ps 你將d買同賣攪到亂晒
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:15 PM   #18
石光

引用:
作者: Bigwater
幾時上呢

但我點都睇唔到

ps 你將d買同賣攪到亂晒
係WO...多謝提醒~~
舊 07-20-04, 02:39 PM   #19
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
引用:
少林足球都話唔好睇?咁你睇過d咩笑片你係覺得好笑?
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:49 PM   #20
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
你地覺得少林足球好好笑咩,我覺得比以往 星爺做既笑片差得多...
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:58 PM   #21
LKH
丨● 0 ●︳a

屎提芬周套套都好笑
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 02:58 PM   #22
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: ~風助~
咁你睇過d咩笑片你係覺得好笑?
搞乜鬼奪命雜作系列~

少林都係加長版先正~

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-04, 03:02 PM   #23
石光

引用:
你地覺得少林足球好好笑咩,我覺得比以往 星爺做既笑片差得多...
除左少林足球&好耐以前o個d...
即...百變星君個d....
真係不知所謂
舊 07-20-04, 03:02 PM   #24
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
搞乜鬼奪命雜作系列~

少林都係加長版先正~