Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-25-04, 01:08 AM   #1
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
重案黐孖GUN...

今日睇左,ok無聊...得到以下結論:
1.李修賢真是回塘了,扮警察已沒有說服力,一d都唔似囉...
2.劇情兒戲到極點,一點誠意也沒有!無無謂謂又收工...
3.玉米糕d戲好差囉...個女疑犯d戲好好多!身材又勁... :o13:
4.林超賢既警匪片真係越來越唔好睇!江郎才盡?
5.唔睇真d都唔知個奸角係王傑!失敬失敬!!
6.阿芝當時應該未痩身,塊面好脹...
個人意見50分啦!同埋呢個 topic應該無乜人覆,因相信無乜人會睇呢套戲...

此篇文章於 06-25-04 01:17 AM 被 snakelsh 編輯。
snakelsh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-04, 01:12 AM   #2
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: snakelsh
同埋呢個 topic應該無乜人覆,因相信無乜人會睇呢套戲...
咁你做乜會走o左去睇呢?

好似黃品源做奸角喎...唔係咩?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-04, 01:14 AM   #3
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

引用:
作者: Metal Gear NT
咁你做乜會走o左去睇呢?

好似黃品源做奸角喎...唔係咩?
有贈卷先去睇...
黃品源係奸角,但最後大佬係王傑囉...

舊 06-25-04, 01:16 AM   #4
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
我回~

我會去睇的~~~

E臣 & 阿王 的表現如何呀?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-04, 01:17 AM   #5
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
佢首映就已經俾人掉在最細間院播
仲要同80日share....
咁你話套片仲得唔得

舊 06-25-04, 01:18 AM   #6
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

引用:
作者: KIM
我回~

我會去睇的~~~

E臣 & 阿王 的表現如何呀?
都好既,支持港產片!
都幾多笑位架,當笑片睇都唔錯既...
E臣90分 阿王70分啦...

舊 06-25-04, 01:20 AM   #7
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: snakelsh
都好既,支持港產片!
都幾多笑位架,當笑片睇都唔錯既...
E臣90分 阿王70分啦...
我相信GAF仲有多一位會睇的~

陳奕迅投訴被城城非禮臀部
6月 24日 星期四 02:10 更新

【明報專訊】陳奕迅(新聞 - 網站 - 圖片)和郭富城(新聞 - 網站 - 圖片)主演的新片《重案黐孖Gun》,成為昨日「香港國際影視展2004」活動的新片巡禮之一,兩人聯同導演林超賢在台上宣傳,Eason表示拍攝一場打麻將的戲分時,發現城城是箇中高手,城城解釋只是做戲咁戲,Eason即改為投訴城城經常摸他臀部,城城卻以笑容回應。

兩人事後接受電子傳媒訪問時,為怕得罪無線,Eason及城城除同以普通話回答問題外,城城更不時以英語搶答,他笑言因為是國際性活動。對於臀部受襲,Eason笑說﹕「可能導演對我臀部有興趣,又見我多肉,所以安排我臀部中彈。」

記者﹕柯美 攝影﹕黃梓烜
http://hk.news.yahoo.com/040623/12/11fww.html

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-04, 01:50 AM   #8
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Yumiko咀Eason果段如何

舊 06-25-04, 02:09 AM   #9
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用: