Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-20-04, 10:32 PM   #1
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
方生學壞左=,=

方力生又攬有嘴啊~!!!

當見到Ping Pung的Kary合唱時,平時總是怕怕羞羞的Alex竟表現相當熱情,一手攬住Kary的腰姿,將身體挨向她,令Kary措手不及,嚇得將身體不斷向後彎閃避,終於Alex更咀了Kary的面。對Alex的熱情表現連Kary亦笑言:「之前真係冇夾過,我只係夾過歌。(見你好驚咁身體向後彎?)我怕羞恣C」
最抵死是Alex事後承認一向都很Open,對Kary被他嚇親反笑言:「做我嘉賓乜咁佢,下次我唔錫佢,錫其餘三個。錫呢D邊會夾,呢D即興嘛。」對惹起台下有些歌迷不滿,Alex則言:「咁會小心D囉!」
方力申突獻吻嚇親Kary
正如雷頌德在台上所講小方總予人乖乖仔的感覺,但他昨日在台上和Ping Pung的Kary合唱時,主動攬蚢鴾隤瘍硌y和親吻了她一下,令Kary也被他這突如其來的舉動,嚇得在台上張大了口。而小方吻完她後,問台下歌迷是否不介意,結果就有歌迷不屑地說﹕「介意﹗」小方事後自言只會吻女嘉賓,認為這只是禮儀一種,不值得大驚小怪。

此篇文章於 06-20-04 10:34 PM 被 kaworu 編輯。
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 10:39 PM   #2
幸運星
Ultimate Gamer
投技之手

註冊日期: Feb 2003
好似好耐之前的事......
幸運星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 10:46 PM   #3
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 幸運星
好似好耐之前的事......
的確係~
不過 Kary 都咀得落...方力申真博愛

舊 06-20-04, 10:52 PM   #4
kaworu
Banned

就係見咁奈都無人講
我又覺得佢越黎越壞
變左個咸濕仔
所以至羅出黎講下(+ 埋事例)
舊 06-20-04, 10:54 PM   #5
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
投入啫
一個人投入就會放晒ga la

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 10:56 PM   #6
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 神秘過客
的確係~
Kary .....都唔係咁差啫

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 11:06 PM   #7
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
的確係~
見過KARY真人....都好靚的~
o個時o係澳門..佢同stephy坐隔離枱...
即刻拎部相機出黎合照
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 12:05 AM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 干柿先生+
見過KARY真人....都好靚的~
o個時o係澳門..佢同stephy坐隔離枱...
即刻拎部相機出黎合照
乜唔係有比較之下...分別何謂靚/唔靚既咩... a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 12:07 AM   #9
クラウド
死相が見えるぞ

呢個可能先係佢真面目

舊 06-21-04, 12:08 AM   #10
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
Ping Pung的Kary同cookies既Kary同一人黎架咩?

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 12:10 AM   #11
kaworu
Banned

引用:
作者: masaki
Ping Pung的Kary同cookies既Kary同一人黎架咩?
係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
舊 06-21-04, 12:13 AM   #12
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
引用:
的確係~
唔係吖~ 我覺得佢而家識扮靚, 好過初出道果時...

佢d學校相仲"正"

舊 06-21-04, 12:18 AM   #13
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
的確係~
咪係~
係都唔好咁濫丫...激驚~不過佢都唔係型,算la

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 12:54 AM   #14
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 咭咭姐(一V一)p
唔係?鮕 我覺得佢而家識扮靚, 好過初出道果時...

佢d學校相仲"正"
如果只係同學校相比就真係正左好多啦...

引用:
作者: Astaroth
咪係~
係都唔好咁濫丫...激驚~不過佢都唔係型,算la
你咁講野小心 D 妹妹仔 fans 打你呀~
好多妹妹仔當正佢係白馬王子嫁~

舊 06-21-04, 01:02 AM   #15
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
我話佢唔型,但無話佢唔靚仔ga,亦無話佢靚仔

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:16 AM   #16
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

引用:
作者: DC 97
投入啫
一個人投入就會放晒ga la
我唔信投入
會放晒,
話晒係女仔, 點會錫人塊面
佢本身都咸咸地架啦

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:17 AM   #17
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
唔覺有野姐...

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:18 AM   #18
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
唔係學壞,係真面目...

佢D taste都幾差既.....

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:19 AM   #19
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: Astaroth
我話佢唔型,但無話佢唔靚仔ga,亦無話佢靚仔
兜得好~

引用:
作者: 紅血人
我唔信投入
會放晒,
話晒係女仔, 點會錫人塊面
佢本身都咸咸地架啦
你話有邊個男仔唔鹹濕架?

舊 06-21-04, 01:20 AM   #20
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
佢想同女性親近都唔洗揀kary掛...佢d fans分分鐘都有可能靚過kary la~
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:21 AM   #21
kaworu
Banned

引用:
作者: 沈小丸
唔覺有野姐...
好明顯佢捉住KARY 唔俾佢走(COOL 住) 仲要硬錫落去人地度
好咸濕
呢D 位人地打佢又唔係話非禮又唔係
舊 06-21-04, 01:22 AM   #22
kaworu
Banned

引用:
你話有邊個男仔唔鹹濕架?
佢學埋成龍D 衰野
舊 06-21-04, 01:26 AM   #23
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
咁大家對明哥係拉闊對千嬅既親密行為
又或者安哥係拉闊對何cc又箍又攬
又或者阿sam係concert kiss人有咩睇法呢?
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 01:28 AM   #24
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: kaworu
好明顯佢捉住KARY 唔俾佢走(COOL 住) 仲要硬錫落去人地度
好咸濕
呢D 位人地打佢又唔係話非禮又唔係
我個 frd 都有睇 lee 場 show~
佢話當時方力申咀完 Kary 之後...
Kary 係微微彈開話「唔好咁啦,因住 D fans 唔鍾意呀!」
跟住方力申問 D fans 介唔介意...點知 D fans 話「介意」

引用:
作者: kaworu
佢學埋成龍D 衰野
如果同成龍比...方力申咀 Kary簡直唔係一回事

舊 06-21-04, 05:23 AM   #25
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
我冇乜意見~
不過揀都唔好揀呢個丫.......

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 AM

手機版 | APP版