Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
H-GAMEの部屋>問
sugihara 06:45 PM 05-18-02
覺得玩電腦版0既HG好,定係玩移植家用0既加強&從良版好?
--
繼佔領左DC之後,最近GAL GAME好似想侵佔埋PS1,所以想問下:-)
koyasu 07:37 PM 05-18-02
>繼佔領左DC之後,最近GAL GAME好似想侵佔埋PS1,所以想問下

侵占ps1?有嗎?
Rance 07:49 PM 05-18-02
ps1如果係指淨化版
有隻'王子さまLv1'
重有n年前 'To heart'
重有好多架
-------------------------------------------------------
咁梗係玩h-game版啦...如果要玩唔h o既game大把其他game更好玩百倍...
koyasu 08:15 PM 05-18-02
作者: :
Originally posted by rance :
ps1如果係指淨化版
有隻'王子さまLv1'
重有n年前 'To heart'
重有好多架
-------------------------------------------------------
咁梗係玩h-game版啦...如果要玩唔h o既game大把其他game更好玩百倍...
rance都知道'王子さまLv1'...:-)
快要變女人專用hgame版了?!:-)

dc好像比較多從良版...

p.s.隻my merry may算hgame嗎?:-) :-)
sugihara 08:20 PM 05-18-02
梗係有...
水夏,二重影,君が望む永遠,劍芒羅曼史2,仲有好多GG都有PS1版(睇今期電擊GS...):-)
同埋...有時聽到有D人話只係鍾意個故事先會玩,唔係為左睇HHH,咁咪......:-) :-)
Viper II 08:25 PM 05-18-02
從良版
因為咁我先玩得 :-)
等緊dc聖魔 :-)
koyasu 08:35 PM 05-18-02
Originally posted by sugihara :
梗係有...
水夏,二重影,君が望む永遠,劍芒羅曼史2,仲有好多GG都有PS1版(睇今期電擊GS...):-)
同埋...有時聽到有D人話只係鍾意個故事先會玩,唔係為左睇HHH,咁咪......:-) :-)
咁咪?咁點?:-)
koyasu 08:36 PM 05-18-02
Originally posted by Viper II :
從良版
因為咁我先玩得 :-)
等緊dc聖魔 :-)
小朋友,說謊是不對的:-)
陸奧 貴志 12:21 AM 05-19-02
Originally posted by sugihara :
梗係有...
就可以告訴其他人我跟那些玩H-GAME的人是不同的...他們是污穢的,我是清高的...嘔...(我聽過說這些的人不下數十個...又要玩h-game又怕被人話...唉...)
kintaro 11:01 AM 05-19-02
我覺得始終玩電腦版好,比較原汁原味。(雖然故事方面的確是比哪種東西來得更重要,但始終遊戲本身是H向的,改了後,感覺應該有些不同啊)

就好像家用機遊戲一樣,通常移籍電腦後,感覺很不同,這種情況下,我還是會選擇家用版。
Viper II 05:09 PM 05-19-02
Originally posted by koyasu :

小朋友,說謊是不對的:-)
:hrmph: 你....原來係....果然.....
去死吧 :-) :-)
彩子 05:26 PM 05-19-02
有乜出奇丫~?
有陣時覺得o的H-Scene好夾硬o黎.....
無都無所謂....
koyasu 12:58 AM 05-20-02
Originally posted by Viper II :

:hrmph: 你....原來係....果然.....
去死吧 :-) :-)
:-)
|0| 01:06 AM 05-20-02
Originally posted by 片桐彩子 :

有乜出奇丫~?
有陣時覺得o的H-Scene好夾硬o黎.....
無都無所謂....
睇個編劇點樣去舖排既者...

有d係H-Scene幾夾硬

但亦都有d係幾合情合理
cut左佢可能反而唔多自然呢...

返回主題版面