Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 
體育版>nba西岸總決賽 盤口!!
C-law 07:22 PM 05-16-02
我賣 4:2 湖人ko 帝王~:-)
butterfly 11:28 PM 05-16-02
4:0
宮本茂 11:57 PM 05-16-02
帝皇4:3KO湖人:-)
子貓物語hihi 12:07 AM 05-17-02
湖人4:1
雙星 12:52 AM 05-17-02
4:2:-)
子貓物語hihi 12:13 PM 05-17-02
奧尼爾又屈機:-)
C-law 12:36 PM 05-17-02
作者: :
Originally posted by 子貓物語hihi :
奧尼爾又屈機:-)
KOBE 仔標童~:-)
龍寶寶 12:43 PM 05-17-02
湖人4-1帝王
子貓物語hihi 12:48 PM 05-17-02
Originally posted by C-law :

KOBE 仔標童~:-)
haha..佢都標童..仲有咩人可以mark佢
迷之樣 04:43 PM 05-17-02
湖人4:1win:-)
C-law 11:31 AM 05-20-02
湖人作客第一場都贏左帝皇~
咁攪法4:0都有份....
:-) :-) :-)
LarSing 03:59 PM 05-21-02
Lakers好Q悶, 比當年Ulta更甚!
子貓物語hihi 04:38 PM 05-21-02
你指他們的進攻方式?
孫武 04:59 PM 05-21-02
lakers 4:2 king:-)
楊威利 06:03 PM 05-21-02
lakers 4:1 kings
C-law 09:54 PM 05-21-02
Originally posted by LarSing :
Lakers好Q悶, 比當年Ulta更甚!

有無見過kobe 仔一個對幾個重要埋牙in your face?
有的話你會改觀~
個人對o'neal 既打法都抱有微言, but 見佢拆你間屋後變得又愛又恨,ccc~:-)
t-cup 12:20 PM 05-24-02
C-law :

其實大家掛住睇 kobe 同 shaq...
忘記了班咖哩啡~~

其實 horry, fox o既防守, fisher 3 分, george o既活力, 都足夠令 湖人 成為總冠軍

當然鸁就鸁佢兩個, 但o的緣葉唔掂, shaq 同 kobe 打到死都要輸 (正如 wizard 一樣, 得 咸美頓 同 佐敦, 識飛都冇用啦)
C-law 06:19 PM 05-25-02
wawaw~有病丫~
湖人主場, 加埋kobe 標晒童咁都要輸左第三場~
真羅命.....:-)
子貓物語hihi 06:23 PM 05-25-02
hehe.因要實踐我預測的賽果4:1
butterfly 01:24 AM 05-26-02
Kobe Bryant fouled out.......
無晒面.......
C-law 11:01 AM 05-26-02
Originally posted by 子貓物語hihi :
hehe.因要實踐我預測的賽果4:1
家陣帝王 2:1 lead 緊...
點實現你賽果丫~
湖人一定下場主場追返~
實現我賽果就真 4:2 湖人win~
ccc~
:-)
紅血人 12:59 PM 05-26-02
湖人對西岸都已經屈機啦
對住D人矮細D o既東岸咪仲屈
所以希望帝王win 4比1:-)
butterfly 08:26 PM 05-26-02
Originally posted by 紅血人 :
湖人對西岸都已經屈機啦
對住D人矮細D o既東岸咪仲屈
所以希望帝王win 4比1:-)
唔好話我呃post,我都係禁話......
子貓物語hihi 09:03 PM 05-26-02
Originally posted by C-law :

家陣帝王 2:1 lead 緊...
點實現你賽果丫~
湖人一定下場主場追返~
實現我賽果就真 4:2 湖人win~
ccc~
:-)
>_<失望啊~~~一係帝王win埋佢
t-cup 06:32 AM 05-27-02
今日早上 6:30 消息

帝王 leading 53:32 (第二節約剩 6:45)

命中率: 64.5% v.s. 33.3%
三分命中: 66.7% v.s. 9.1% :-)
罰球: 83.3% v.s. 50%
失誤: 1 v.s. 5

kobe 6 中 1, 暫得 2 分
1 2 

返回主題版面