Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-14-04, 01:10 PM   #1
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
富貴逼人

80's經典笑片富貴逼人
好野好的

"你個口咁痕,去食無比高啦"

ps,重點係有李麗真扮中心明菜唱歌,不可不看

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-04, 01:22 PM   #2
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
重播左x咁多次啦喎..
呢個系列成日都重播..
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-04, 01:23 PM   #3
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by onon :
重播左x咁多次啦喎..
呢個系列成日都重播..
無播好耐啦
我幾年冇睇

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 03-14-04, 02:40 PM   #4
vov430
黑色疾風丸

真係冇人睇
我覺得好經典wow

今天是好日子嗎?
舊 03-15-04, 04:01 PM   #5
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
好睇
驃叔同肥姐好多位都好抵死
睇左咁多次都覺得好笑
不過唔知點解睇新拍既同類型鬧劇就會覺得好白痴

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 04:07 PM   #6
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 怪人怪人 :
好睇
睇左咁多次都覺得好笑
我的大舊父母同以前果D比真係...
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 04:12 PM   #7
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by 怪人怪人 :
好睇
睇左咁多次都覺得好笑
富貴逼人d笑料圍繞著97,發達,公屋
係80's生活0既好易有貢鳴

今天是好日子嗎?
舊 03-15-04, 04:17 PM   #8
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
Originally posted by onon :
重播左x咁多次啦喎..
呢個系列成日都重播..
成日重播係富貴黃金屋(有線間唔中都播)

成個系列仲有富貴再逼人同富貴再三逼人
都係好好笑

舊 03-15-04, 04:30 PM   #9
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by vov430 :
無播好耐啦
我幾年冇睇
唔係呀
早排亞記新年檔期...二月倒
佢夜晚凌晨重播晒成個系列啦
富貴逼人, 富貴再逼人, 富貴再三逼人
都分開三晚播晒啦
我三晚都有睇, 都仲覺得幾好睇

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 04:36 PM   #10
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
亞視d片成日重播ga 啦
俺記得早幾個月短時間內播旺角卡門n次,俺仲次次都有睇

其實無記d片都係成日播
尋日套想見你O係個段時間播過N次
都係無記電影好,從不重播

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者

此篇文章於 03-15-04 04:42 PM 被 怪人怪人 編輯。
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 04:40 PM   #11
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
對住個觀音像:"觀音聖母瑪利亞..."

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 09:46 PM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 麥C :

成個系列仲有富貴再逼人同富貴再三逼人
都係好好笑
N個禮拜前既下午先播過[富貴再逼人]~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 10:40 PM   #13
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
以前好鍾意睇~~~ 標叔好正

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 10:44 PM   #14
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
=.= 佢地集集都中6合彩

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 10:44 PM   #15
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
佢個家庭成日中六合彩...好(笑)命到丫

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 11:02 PM   #16
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
富貴逼人好搞笑ga~~
我記得唔知邊集六合彩numbers:5,10,15,20,25,30,35

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-04, 11:17 PM   #17
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
真係夠晒classic

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-04, 12:47 PM   #18
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
富貴逼人系列,係德寶電影公司用雙倍人工請高志森拍的,係來頂當時既電影巨頭新藝城既最佳拍檔………

舊 03-17-04, 12:42 AM   #19
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
Originally posted by 紅血人 :

唔係呀
都分開三晚播晒啦
哎呀!錯過晒呀!唔制呀!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-04, 12:15 PM   #20
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
Originally posted by 紅血人 :

唔係呀
都分開三晚播晒啦
係丫~

就早兩個禮拜之嘛,我都有睇少少~

啲重播速度真係快到..................:@_@":
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-04, 12:29 PM   #21
皇家馬爹里
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
我諗佢個細女而家都應該都好大過,around 25~30

舊 03-17-04, 12:31 PM   #22
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by A HoManTin Work :
富貴逼人系列,係德寶電影公司用雙倍人工請高志森拍的,係來頂當時既電影巨頭新藝城既最佳拍檔………
而家無人睇高志森D野.... "
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-04, 12:40 PM   #23
皇家馬爹里
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
引用:
Originally posted by 麥C :

當年拍富貴黃金屋,佢地諗住借我姑媽間屋企,但我姑媽唔得閒,就借左佢
neighbour間屋。拍果日我有去睇,見到肥姐、標叔、李麗珍、盧冠廷、大女、
三女。標叔一貫係度講馬,我地仲同佢地影左好幾張相,仲留係屋企,fd上到黎成日問:a??點解你地同佢地影相o既??

舊 03-17-04, 12:52 PM   #24
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 皇家馬爹里 :
我諗佢個細女而家都應該都好大過,around 25~30
乜佢個細女唔係而家既唐寧咩?

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-04, 12:56 PM   #25
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by 仆 夕 :

乜佢個細女唔係而家既唐寧咩?
應該唔係

今天是好日子嗎?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:55 PM

手機版 | APP版