Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 
體育版>世界盃睇好邊隊!理由pls!
itcwai 10:02 AM 04-27-02
1. 阿根廷: 鋒線天才橫溢;如果百力滋雷達有態,睇怕球場生靈塗炭!(汗...)
2. 法國: 我唔鐘意呢隊,不過實力穩定,又有近年大賽戰績支持,令人心服
3. 巴拉圭: 如果捷拉華特出場,我一定睇!不過呢隊似乎出首圈都危...(上次世界盃西班牙餓虎擒羊咁狂攻捷拉華特,都比佢守足全場,令西班牙首圈瓜直;對法國時再用死守戰術,無奈加時比白蘭斯頂入黃金入球... 勁震撼!)
龍寶寶 12:09 PM 04-27-02
法國:原本可以睇下阿仙奴o既攻擊組合係有幾強勁,但依家少左個皮利斯,真係可惜:-)
itcwai 12:26 PM 04-27-02
作者: :
Originally posted by 龍格堡 :
法國:原本可以睇下阿仙奴o既攻擊組合係有幾強勁,但依家少左個皮利斯,真係可惜:-)

同感...

我諗阿仙奴vs法國國家隊(容許分身作賽!),阿仙奴會強d!
but我鐘意曼聯多d,所以間接令我唔鐘意法味甚濃的阿仙奴...
麥C 01:45 PM 04-27-02
意大利
攻守都勁
烈火戰車 03:38 PM 04-27-02
南韓
沈默是金
rickyloma 03:47 PM 04-27-02
巴西,三條"R"
迷之型男 04:29 PM 04-27-02
中國 <---太陽系最強

:-) :-) :-)
butterfly 04:45 PM 04-27-02
Originally posted by 迷之型男 :
中國 <---太陽系最強

:-) :-) :-)
Yes good!!!!!!!!
中國人捧中國隊!!!!!!
中國隊有楊晨,又有范志毅........
itcwai 10:53 AM 04-29-02
是否日本南韓皆未曾在世界盃一勝?
如果咁,中國就有機先取一本!!!!

不過講堅,南韓真係堅過中國喎...

米路!落場啦!

決賽:阿根廷VS中國!近!
Kenji少 03:27 PM 04-29-02
我既夢想係香港隊可以打入決賽周...
:-)

我睇好葡萄牙~:-)
因為條中場線超班:-)
butterfly 11:06 AM 04-30-02
Originally posted by Zenki仔 :
我既夢想係香港隊可以打入決賽周...

香港隊???
可以就最好啦!!!!!
張飛後代 11:20 AM 04-30-02
Originally posted by itcwai :
是否日本南韓皆未曾在世界盃一勝?
如果咁,中國就有機先取一本!!!!

不過講堅,南韓真係堅過中國喎...

米路!落場啦!

決賽:阿根廷VS中國!近!
係.再者,暫時根本沒有任何歐洲和南美以外的國家曾得到冠軍.

捧盃國家順序係:
1930-烏拉圭
1934-意大利
1938-意大利
(因二次大戰同埋大戰後要重整國家為由停左兩屆)
1950-烏拉圭
1954-西德
1958-巴西
1962-巴西
1966-英格蘭
1970-巴西(自此巴西永久擁有雷米盃,FIFA盃頂上)
1974-西德
1978-阿根廷
1982-意大利
1986-阿根廷
1990-西德(西德最後一個世界盃冠軍,因為不久後東西德統一)
1994-巴西
1998-法國
C-law 01:49 PM 04-30-02
中國 - 13億人口作聲援~~~~~
祖國萬歲~:-)
itcwai 02:45 PM 04-30-02
講真,如果搵有武功底的人踢波,係咪有唔少著數?中國咁多武僧,真係浪費人材丫...
龍寶寶 03:13 PM 04-30-02
Originally posted by Zenki仔 :

超班!?

同法國中場線比又如何:皮里斯,韋拉,施丹,韋托特:-)
中華牌 03:55 PM 04-30-02
德國 - 理由.....冇呀....由細睇到大.....
英格蘭 - 純粹有 owen, beckham

Kenji少 05:19 PM 04-30-02

超班!?

同法國中場線比又如何:皮里斯,韋拉,施丹,韋托特:-)

因為我鍾意雷哥斯達同費高同場作賽:-)

不過法國唔止中場線既~後防都係咁可怕~
迪西里+杜林......
如果巴夫斯生生性性既話
我客觀認為法國絕對有蟬聯機會:-)
龍寶寶 05:41 PM 04-30-02
唔止呀,法國o既前鋒線一樣強到無論
查斯古特+亨利,強呀:-)

阿雷哥斯達好似仲受緊傷,希望佢快d復出啦,咁就可以睇到雷哥斯達+費高個威力有幾勁:-)
Kenji少 06:09 PM 04-30-02
唔止呀,法國o既前鋒線一樣強到無論
查斯古特+亨利,強呀:-)

阿雷哥斯達好似仲受緊傷,希望佢快d復出啦,咁就可以睇到雷哥斯達+費高個威力有幾勁:-)

係呀.....佢自從去左ac米蘭之後就好似成行衰運咁...
希望佢可以快d企返起身吧......:-)
老野一個 07:17 PM 04-30-02
近年d球星去親米蘭都行衰運

中國 <---太陽系最強 :-) :-) :-) :-)
itcwai 12:41 PM 05-02-02
我打WE Master league 次次都依以下順序買人!

1. Giggs
2. Rui Costa

雷哥斯達勁全能!好用過奧迪加添。
誘肉毛球 12:14 AM 05-03-02
Originally posted by itcwai :
講真,如果搵有武功底的人踢波,係咪有唔少著數?中國咁多武僧,真係浪費人材丫...
少"能"足球?:-) :-)
J.J 06:06 AM 05-05-02
JAPAN!
理由は必要ではない!
Kojiro Fuuma 10:14 AM 05-05-02
JAPAN~!?:-)
捧中國都話有個愛國理由呀~
捧日本就真係..諗極都諗唔到有邊方面有幾啵~?:-)
老野一個 12:20 PM 05-05-02
Originally posted by 風魔小次郎 :
JAPAN~!?:-)
捧中國都話有個愛國理由呀~
捧日本就真係..諗極都諗唔到有邊方面有幾啵~?:-)
可能j.j 係日本人呢
1 2 

返回主題版面