Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-26-03, 12:21 AM   #1
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
睇完Westlife後有感

經過我連踩兩日後,我個人覺得今日正過琴日,雖然今日o個場唔滿(仲有好多位空:@_@": ),不過氣氛好正,d人好多都企曬起身好投入,最正係無曬d唔知人地係咩就去睇o既人
最可惜係買唔到Westlife條頸巾,有無人知邊度有得賣???

PAD ID : 185.700.529

此篇文章於 10-26-03 09:46 AM 被 Seifer 編輯。
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 12:36 AM   #2
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
westlife有無帶埋lifeband來??
定係...播帶...?? ^^'

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 12:38 AM   #3
Seifer
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Jamie :
westlife有無帶埋lifeband來??
定係...播帶...?? ^^'
係lifeband

舊 10-26-03, 12:54 AM   #4
Jamie
バンブラ小職人

westlife食力可以想像到
反對energy同許慧欣得唔得呢?? ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
舊 10-26-03, 09:30 AM   #5
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
Westlife唱左幾耐?
係咪壓軸唱My Love?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 11:59 AM   #6
Seifer
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
Westlife唱左幾耐?
係咪壓軸唱My Love?
唔係,
可能因為t.A.T.u"en call"比人話,所以Westlife無"en call"

舊 10-26-03, 12:01 PM   #7
勇小朋友
Crazy Gamer
STEFANIE

註冊日期: Jan 2003
點解tatu encore會俾人話??
咁westlife唱左d乜?

舊 10-26-03, 12:06 PM   #8
Seifer
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 勇小朋友 :
點解tatu encore會俾人話??
咁westlife唱左d乜?
tatu encore比人話做成混亂比人插,可能因為咁所以主辦單位叫佢地唔好encore

舊 10-26-03, 04:32 PM   #9
kinyat
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
許慧欣當然有一定實力lur

但westlife 就................本人覺得佢地呃飯食
完全唔掂
kinyat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 05:22 PM   #10
Seifer
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by kinyat :

但westlife 就................本人覺得佢地呃飯食
完全唔掂
點解咁講

舊 10-26-03, 05:24 PM   #11
kinyat

d歌唔好聽
舊 10-26-03, 05:37 PM   #12
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
d 歌好唔好聽同唱得好唔好係兩回事
d 歌唔o岩你聽就話人呃飯食?
咁唱高音,歌劇果 d 又係呃飯食囉喎?
膚淺…

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 06:09 PM   #13
kinyat

佢地未夠水準ar i think
舊 10-26-03, 06:14 PM   #14
~病人~
Insane Gamer
☆深田 恭子☆

註冊日期: Oct 2003
引用:

完全唔掂
我都好like許慧欣~
~病人~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 06:29 PM   #15
kinyat

引用:
Originally posted by ~病人~ :
我都好like許慧欣~
人靚聲甜
舊 10-26-03, 06:32 PM   #16
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
佢地未夠水準ar i think
係live唔好定點?
我由o個陣My Love開始幾鍾意佢地
一班男仔去唱K必唱

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 06:52 PM   #17
kinyat

碟就無得好講
有好多時都可以執
live 就熟普通law
或者好多唱K既人都唱到咁既水準

二黎佢地包裝唔係好得,老土

當然各有所好lur
你like 就ok
不過實力上就不敢恭維

p.s.我其實唔應該人生攻擊既
舊 10-26-03, 06:59 PM   #18
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
梗係啦
話哂都係GiGi同燕姿的師妹......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 07:52 PM   #19
ULTRASEVEN


註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
梗係啦
話哂都係GiGi同燕姿的師妹......
真定假呀?
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 07:59 PM   #20
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
真定假呀?
GiGi唱國語歌的啟蒙老師係李思菘
燕姿唔使講添啦...入室弟子......
許慧欣就係燕姿之後李思菘的第三個徒兒......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 09:39 PM   #21
Jamie
バンブラ小職人

引用:
碟就無得好講
有好多時都可以執
live 就熟普通law
或者好多唱K既人都唱到咁既水準
咁起碼人地和音都係自己五條友唱返
比起如F4,COOKIES呢D所謂組合都有點實力
唱K LEVEL咪即係唱主音勁.... 要和到人起碼都要係歌唱比賽冠軍級啦

不過我好同意,佢地包裝係老套左D ^^
舊 10-26-03, 10:39 PM   #22
toro
Game Master
井上Toro

Westlife
good ar~~~
i wanna see...

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 07:27 PM   #23
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:

佢地包裝係老套左D ^^
一時時la
我硬是覺得western歌手不太重包裝

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 09:01 PM   #24
藍忍一號

註冊日期: Nov 2002
energy無左toro,我都唔會睇啦....
藍忍一號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:55 AM   #25
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
westlife食力可以想像到
反對energy同許慧欣得唔得呢?? ^^
做咩要反對許慧欣
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉