Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
飲食版>旺角食lunch有乜好介紹?
東方失敗 05:37 PM 10-10-03
最好唔好太貴,又可以坐返兩個鐘左右?
栗子貓 05:49 PM 10-10-03
我都想問...大概4點至6點...有冇得可以一個人坐低食下野既好地方...
YeeeSSS 05:57 PM 10-10-03
新世紀jolibee :-)
Asurada 05:58 PM 10-10-03
作者: :
Originally posted by 栗子貓 :
我都想問...大概4點至6點...有冇得可以一個人坐低食下野既好地方...
吉野家算唔算?
紫色螢火蟲 11:53 PM 10-10-03
家樂附近嗰間金太郎,對面嗰間"city cafe"\:-)/
T.L.J 11:57 PM 10-10-03
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
家樂附近嗰間金太郎,對面嗰間"city cafe"\:-)/
呢間正呀~~~~~~~:-)
DC 97 11:58 PM 10-10-03
CHEAP CHEAP10蚊粉
啤梨王子 08:19 AM 10-11-03
Originally posted by 小心2 :
CHEAP CHEAP10蚊粉
呢d坐唔到兩個鐘呀嘛????????:-)
貓仔1031 09:30 AM 10-11-03
Originally posted by Asurada :

吉野家算唔算?
我正想講..:-)
仲有買個pizza午餐然後去麥花臣度坐下都ok呀..
DC 97 09:48 AM 10-11-03
去唱k lunch
Asurada 11:36 AM 10-11-03
Originally posted by 貓仔1031 :

係咩:-)
不過吉野家坐唔坐到兩粒鍾都係問題.....
如果講坐....最好係肯得基同大快活:-)
天子 11:43 AM 10-11-03
吉仔一定坐到- -""...我試過由1點坐到3點幾~等下午茶餐
MAN 11:43 AM 10-11-03
Originally posted by 貓仔1031 :

好似D阿伯咁:-)
可人怡 11:48 AM 10-11-03
M記
~水霖 06:23 PM 10-11-03
仲有無咩地方近架?
未聽過家樂同金太郎=.=
(剩係識金雞,信和同火車站=.=)
紫色螢火蟲 06:29 PM 10-11-03
Originally posted by ~水霖 :

仲有無咩地方近架?
未聽過家樂同金太郎=.=
(剩係識金雞,信和同火車站=.=)
家樂商場都未聽過:-) :@_@":
你係咪香港人黎架?:-)
馬馬 07:04 PM 10-11-03

可能人地小出旺角呢:-)
但金太郎唔係一間係潮流對面,距一間係女人街街頭咩:@_@":
油麻地都有一間金太郎:-)

而女人街中間都有一間係金太郎集團開既:-)
個間叫"炳記牛牛":-)
基路亞 07:30 PM 10-11-03

開頭我都唔明架...
我以為你講大家樂...... :@_@": :-) :-)
不過果頭有金太朗咩??? :-)
唔多覺眼添~ :-)
紫色螢火蟲 09:13 PM 10-11-03
Originally posted by 馬馬 :

可能人地小出旺角呢:-)
但金太郎唔係一間係潮流對面,距一間係女人街街頭咩:@_@":
油麻地都有一間金太郎:-)

而女人街中間都有一間係金太郎集團開既:-)
個間叫"炳記牛牛":-)
我係指潮流特區斜對面嗰間金太郎嘅對面嗰間"city cafe"呀.
d野唔係話太好食,ok囉.
仲好平下~ 你可以坐好耐.
雖然間野好鬼細,但係裝修都ok,好骨子:-)
Samuel 09:16 PM 10-11-03
d cafe全部集中哂係登打士街 好易搵
紫色螢火蟲 09:51 PM 10-11-03
Originally posted by Samuel :
d cafe全部集中哂係登打士街 好易搵
係呀.
開左好多間:-)
~水霖 09:55 PM 10-11-03
[QUOTE]Originally posted by 紫色螢火蟲 :

我係指潮流特區斜對面嗰間金太郎嘅對面嗰間"city cafe"呀.

咁咪即係潮流特區隔離=o=""

(多謝有人幫我辯護我係香港人呢個事實..)
紫色螢火蟲 10:24 PM 10-11-03
[QUOTE]Originally posted by ~水霖 :

咁咪即係潮流特區隔離=o=""

(多謝有人幫我辯護我係香港人呢個事實..)
但係要過條馬路先去到:-)
~水霖 10:34 PM 10-11-03
icic
QQQ你

返回主題版面