Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>有幾多人仲有玩 BB戰士 ﹖﹖
asuranhk 01:00 PM 09-08-03
我係講頑駄無﹐ 武者系列。

玩超任“大將軍烈傳”開始鐘意玩的﹐ 新果D 已經沒有買了﹐ 不過而家見到舊果D仲會買。
horace214 01:03 PM 09-08-03
大約蒼龍個代開始玩, 不過最近好小買, 冇位放:-)
cat@0079 01:04 PM 09-08-03
你Post錯版啦 :-)
我係我 01:05 PM 09-08-03
以前小學有玩,家下冇lu...

ps.post錯版
asuranhk 01:16 PM 09-08-03
作者: :
Originally posted by cat@0079 :
你Post錯版啦 :-)
只係睇下大家有什麼興趣。
cat@0079 01:24 PM 09-08-03
Originally posted by asuranhk :

只係睇下大家有什麼興趣。
你可以口向收藏品討論版講:-)
魔璃 01:28 PM 09-08-03
自從天星七人眾以後 BB戰士設計越來越差以後已經冇買
自從G-Gen系列越出越少以後已經冇買

基本上已經冇買 ....
大覺屋師真 01:28 PM 09-08-03
而家間唔中有買o既, 不過買G-Gen系列only. 新果d武者我唔太鐘意
舊果d我仲o係唒度, 前果排先拎出o黎欣賞:-)

仲記得第一盒BB係灼騎士F91, 所以對圓桌之騎士篇特別情有獨鐘.
戰國伝只有地上最強篇&超機動大將軍篇齊, 其餘果d篇零零聲聲得一兩隻. 之後開始對戰國伝無興趣, 覺得d設計無以前咁靚, 又或者係我大個左啦:-)
亍 ◣ 01:35 PM 09-08-03
>>仲記得第一盒BB係灼騎士F91, 所以對圓桌之騎士篇特別情有獨鐘.

呢盒係我第2盒,第一盒係圓桌騎士最大o個隻...唔記得咩咩咩二世咁....不過唔知幾時唁見左.....而家想買番........

近排只買過astray,呢隻係我覺得最好玩的一隻SD建旦........
大覺屋師真 01:51 PM 09-08-03
Originally posted by javaj :
呢盒係我第2盒,第一盒係圓桌騎士最大o個隻...唔記得咩咩咩二世咁....不過唔知幾時唁見左.....而家想買番........
係國王高達二世. 我仲o係度:-)

唔知有冇人買過69號 騎士高達 & 91號 豪華初代頑舋L大將軍? 細個果時見到,勁大盒,勁想買。但對我o黎講太貴喇.....:-)
亍 ◣ 02:37 PM 09-08-03
仲記得當時唔知邊間代理,攪過一個抽獎,獎品係圓桌騎士掛鐘一個.....當時好想要的啊....(當然而家都係....)
最強幻象 02:52 PM 09-08-03
我到而家都買唔到飛驅鳥大將軍
Q頭 02:59 PM 09-08-03
最正都是鋼丸
asuranhk 03:03 PM 09-08-03
Originally posted by 最強幻象 :
我到而家都買唔到飛驅鳥大將軍
有消息話10月會返貨~
亍 ◣ 03:06 PM 09-08-03
轟天,新世,大鋼,魔殺驅 十月返啤................

^_^ 03:48 PM 09-08-03
天鎧王會唔會返啤?
nakakula 04:17 PM 09-08-03
Originally posted by ^_^ :
天鎧王會唔會返啤?
天鎧王一定要連魔星先得,唔係唔靚(Devil gundam) :-)
^_^ 04:52 PM 09-08-03
Originally posted by nakakula :

天鎧王一定要連魔星先得,唔係唔靚(Devil gundam) :-)
魔星我入左喇:-)
就係睇倒說明書上面幅畫好正:-)
Squaresoft 06:31 PM 09-08-03
我第一隻係no#50. 風雷主....
夢遊 07:04 PM 09-08-03
地上最強篇係最正~~~仲有烈光/空/破:-)

我第一隻 BB 係 S Gundam,唔係 G-Gen 個隻
大山椒魚 07:09 PM 09-08-03
我想要阿修羅王&白龍大帝:-)
asuranhk 07:19 PM 09-08-03
Originally posted by ZONDA :
我想要阿修羅王&白龍大帝:-)
去買lor~
大山椒魚 07:22 PM 09-08-03
Originally posted by asuranhk :

去買lor~
搵唔到:-)
z_plus 07:30 PM 09-08-03
小弟第一隻玩的BB戰士係No.17的武者頑舋L,不過已經冇玩好耐。
最強幻象 08:03 PM 09-08-03
Originally posted by 夢遊 :
地上最強篇係最正~~~仲有烈光/空/破:-)

我第一隻 BB 係 S Gundam,唔係 G-Gen 個隻
除左三烈之外,買多隻轟天可以俾多三件甲三烈用
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面