Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>曼城挖角觸縵 戴維斯無意離祖雲達 斯
雙星 02:31 AM 04-17-02
效 力 祖 雲 達 斯 的 荷 蘭 國 腳 戴 維 斯 向 傳 媒 否 認 來 屆 將 會 轉 投 曼 城 , 並 表 示 最 少 會 效 力 祖 雲 多 兩 個 球 季 , 才 會 考 慮 離 開 。

早 前 曾 有 傳 聞 表 示 曼 城 領 隊 奇 雲 基 瑾 對 戴 維 斯 感 到 興 趣 , 並 有 意 把 他 收 歸 旗 下 。 不 過 戴 維 斯 卻 回 應 表 示 暫 時 不 會 離 開 都 靈 , 他 說 : 「 我 很 多 謝 奇 雲 基 瑾 的 好 意 , 可 是 我 在 祖 雲 十 分 開 心 , 我 與 隊 友 已 建 立 了 深 厚 的 友 誼 , 我 真 的 不 願 離 開 。 」

戴 維 斯 補 充 說 : 「 我 今 年 已 2 9 歲 , 到 目 前 為 止 , 仍 未 得 到 任 何 重 大 獎 項 , 我 希 望 多 留 祖 雲 兩 年 , 以 贏 取 更 好 成 績 。 」
龍寶寶 05:21 PM 04-18-02
其實戴維斯唔走下屆係祖雲達斯都係冇機會打正選架啦,去曼城咪幾好!
炎尾燃 05:45 PM 04-18-02
to 龍格堡

可能戴維斯唔想自貶身價啦,始終曼城係升班馬,下屆又冇得踢歐聯,好似佢同胞雲達沙咁,我覺得有?齯j材小用。

龍寶寶 05:57 PM 04-18-02
To 炎尾燃:

係呀,有陣時我都懷疑雲達沙係唔係一級o既龍門添
炎尾燃 06:11 PM 04-18-02
to 龍格堡

不過諗落雲達沙都唔夠韋斯達維達慘,俾侯利亞賣?鬙h馬德里體育會,下屆都唔知駛唔駛降班……
龍寶寶 06:20 PM 04-18-02
降班...應該唔洗
Samuel 07:40 PM 04-18-02
韋斯達維達唔係在馬德里體育會 佢係去左皇家蘇斯達
老野一個 08:13 PM 04-18-02
覺唔覺戴維斯復出之後冇咩表現
龍寶寶 09:38 PM 04-18-02
作者: :
Originally posted by 老野一個 :
覺唔覺戴維斯復出之後冇咩表現
唔止呀,戴維斯仲比以前火爆好多添
boy 09:43 PM 04-18-02
作者: :
Originally posted by 龍格堡 :

唔止呀,戴維斯仲比以前火爆好多添
無計啦~~

佢老啦..
邊有以前咁好氣丫...所以而家芧o左好多...:hrmph:
老野一個 07:37 PM 04-19-02
戴維斯不嬲都好芧

返回主題版面