Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-16-03, 03:58 AM   #1
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
相川七瀨.....

好似冇晒聲氣o既???
有冇再出過碟之類
我前幾日執房果陣,無意中搵返佢隻碟黎聽...都仲係咁正

ps.如果我唔係因為執房...除時真係唔記得左佢..
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-03, 06:42 AM   #2
Gabi
Registered User

註冊日期: Sep 2002
聽過佢咁多隻歌都係戀心最正!
佢早排好似出番黎架~但又好似無乜聲氣咁~
Gabi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-03, 10:06 AM   #3
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
幾個月前佢有出過隻新曲加精選ge ablum,
只係冇乜點做宣傳同反應唔好o者,
不過我諗佢都幾再難翻身ga la…
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-03, 09:53 PM   #4
我係我
Banned

引用:
Originally posted by Gabi :
聽過佢咁多隻歌都係戀心最正!
佢早排好似出番黎架~但又好似無乜聲氣咁~
我覺得"不願只作夢的少女"正d
舊 08-16-03, 09:58 PM   #5
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
同意..
佢以前d歌好好聽哩..
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-03, 09:58 PM   #6
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
第一隻大碟"red"係最正.....之後幾隻碟都係得2-3首好聽........

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-03, 10:20 PM   #7
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
我都係佢FAN屎黎架~~ 的確佢D歌無疑係以前既好聽D既~~ 近期D歌已經
無左以前初出道果時既果種味道LU......

舊 08-18-03, 12:53 PM   #8
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
係唔係而家做左少奶奶

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-03, 03:59 PM   #9
AGITΩ
Game Master

佢依家出書仲多過出碟....

舊 08-19-03, 06:51 PM   #10
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
出左咩書?

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-03, 10:31 PM   #11
AGITΩ
Game Master

佢生仔前後都分別出左兩本書

舊 08-19-03, 10:40 PM   #12
我係我
Banned

引用:
Originally posted by AGITΩ :
佢生仔前後都分別出左兩本書
知唔知果2本書叫乜名
and講乜ga??
舊 08-19-03, 10:43 PM   #13
AGITΩ
Game Master

大約都係講D佢生仔前後既生活同佢初為人母既心情, 不過唔知香港有無得買~

佢個官方網都有講關於哩兩本書既野架~

舊 08-20-03, 01:14 PM   #14
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

人地結左婚所以自動唔玩咋嘛~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:38 AM