Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-14-03, 10:12 PM   #1
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
胡杏兒

佢做戲都幾好架喎
做弱智又得,做lawyer 又得,做普通人又得
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 10:14 PM   #2
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
呢條友好似係富婆"""
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 10:30 PM   #3
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
我都覺得佢好得宜
不過今期東方新地~
講得佢好衰~
>.<

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 10:33 PM   #4
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by theO :
我都覺得佢好得宜
不過今期東方新地~
講得佢好衰~
>.<
咁事實上真係幾樣衰下...
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 12:03 AM   #5
usayarE

佢塊面ﲶ埋個時真係會有d想come 佢一把
舊 08-15-03, 12:10 AM   #6
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
Originally posted by theO :
我都覺得佢好得宜
不過今期東方新地~
講得佢好衰~
>.<
你真係天真
英皇d爪牙你都好信......

至於樣丙呢個問題呢...
比上就一定不足架喇
不過比下都總有幾個墊底......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 12:12 AM   #7
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by onon :
佢塊面ﲶ埋個時真係會有d想come 佢一把
佢個新髮型完全唔掂添啦...

舊 08-15-03, 12:34 AM   #8
栗子貓
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 神秘過客 :

係咪選民廣告那個?我覺得轉移倒視線,佢反而好樣o左喎
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 12:37 AM   #9
usayarE

引用:
Originally posted by 神秘過客 :

如果你係話短頭髮的話我同意
如果你係話選舉個個,我仲同意
舊 08-15-03, 12:38 AM   #10
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
但係佢好好戲~~!

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 12:38 AM   #11
usayarE

佢做弱智除左個樣之外其他都好似
舊 08-15-03, 02:29 AM   #12
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
個人偏見
佢一d都唔靚!!! 唔like佢~~~!

舊 08-15-03, 03:11 AM   #13
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
牠出道始就對佢樣貌嚴重討厭
係想見牠一次打牠數次的感覺
好樣衰..但覺得牠做戲不行..
頗假...

此篇文章於 08-15-03 03:18 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 09:36 AM   #14
chammi
強化超(獸)人

PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
佢做戲不錯看啦~~

但真人係點我就唔知,知來都冇咩用~~而家睇戲姐,又唔係"相睇":bface:

舊 08-15-03, 10:13 AM   #15
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by KTN :
牠出道始就對佢樣貌嚴重討厭
係想見牠一次打牠數次的感覺
好樣衰..但覺得牠做戲不行..
頗假...
點解用呢個"牠"0既

舊 08-15-03, 11:52 AM   #16
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by onon :
佢做弱智除左個樣之外其他都好似
嘜佢唔係弱智架咩.
太好戲啦.比佢呃左 (講笑姐 )

好得意的一個女孩

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 01:24 PM   #17
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
佢樣唔太差呀
做戲都唔錯呀

舊 08-15-03, 02:20 PM   #18
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
Originally posted by card_captor :
個人偏見
佢一d都唔靚!!! 唔like佢~~~!
冇人話佢靚喎..."

舊 08-15-03, 02:29 PM   #19
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :
冇人話佢靚喎..."
Also我覺得佢做戲好唔得||

舊 08-15-03, 02:37 PM   #20
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
做戲唔錯
係個不錯既演員
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 02:40 PM   #21
masaki
小峽谷肥安娜

相比佘詩曼
我鍾意佢多d

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 02:46 PM   #22
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
虐智o個套真係做得好神似!
不過之外o個D就唔得喇
至於樣就一般啦,唔算靚亦唔算醜,但有D怪既感覺

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 08:12 PM   #23
栗子貓
Game Master

引用:
Originally posted by mc仔~ :
相比佘詩曼
我鍾意佢多d
我都係咁話
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 08:44 PM   #24
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
Originally posted by 栗子貓 :

我都係咁話
好野有同聲既
以為我會俾人插
你點解唔鐘意~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-03, 09:35 PM   #25
Osmosis
Game Master
依然范特西

引用:
Originally posted by mc仔~ :
相比佘詩曼
我鍾意佢多d
me too wor~~!! i love 佘詩曼 a lot better~~!

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:57 AM

手機版 | APP版