Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 07-23-03, 09:59 AM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
wonder 今日我個ICQ成日斷線...........

大家有無個咁的問題 :@_@":
今朝0830左右上就不斷間唔中斷一斷
THX

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 10:08 AM   #2
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
我個 icq 無野
StOnE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 10:09 AM   #3
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
我較較部機先~~~
頭先又斷過一次

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 07-23-03, 10:34 AM   #4
雪舟等楊
●  ω  ●

都係唔得
我用2003A :@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 07-23-03, 05:27 PM   #5
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
近期icq 好唔穩定. 有d人耐唔耐斷下線, 又有d人成個contact list 冇晒人.
連icq 個website 都成日load 唔到. 究竟佢係咪饋左?
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 05:29 PM   #6
Assman
Insane Gamer
發呆中

我在公司一日斷20次以上

天真的人好naive,膚淺的人好膚淺!
Assman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 05:33 PM   #7
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
我頭先斷過幾次o黎.....:@_@":

舊 07-23-03, 07:00 PM   #8
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
今日好難connect, 有時connect o左, 個list又冇人online
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:11 PM   #9
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
呢家都short jor
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:14 PM   #10
雪舟等楊
●  ω  ●

connect到但個list又會無哂人 :@_@":
佢個梳化係咪瓜左老襯

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 07-23-03, 07:14 PM   #11
StOnE
Game Master

而家connect 唔到 :@_@":
StOnE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:14 PM   #12
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

XBox Live Gamertaggoldensteven
@_@
有人入侵ICQ sever??
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:16 PM   #13
達比

註冊日期: Jul 2002
Online 左無人
icq個server 近排真係唔幾掂
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:19 PM   #14
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
我都係online 無人....
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:29 PM   #15
袓哥

註冊日期: Aug 2002
我都係@@..........
一個人都見唔到
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:32 PM   #16
MΛkubeX

註冊日期: Apr 2003
直頭死左...我個IC蕉
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:38 PM   #17
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
我on度wo
仲有幾個人on跟line
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:39 PM   #18
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
online冇人.......
發生左乜事:@_@":

舊 07-23-03, 07:41 PM   #19
餃子
Crazy Gamer

我又係

等下添啦~
餃子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:41 PM   #20
Samuelic
Water!

註冊日期: Dec 2001
我都係><

舊 07-23-03, 07:43 PM   #21
S.T.A.R.S.
Banned

終於到你地啦...
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:44 PM   #22
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
我又係online左, 一個人都冇.

舊 07-23-03, 07:46 PM   #23
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
Originally posted by Gallardo :
我又係online左, 一個人都冇.
me2
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-03, 07:49 PM   #24
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
我頭先直頭想裝過個icq..........
不過見咁多人有事.......
應該唔關我部腦事.......

舊 07-23-03, 07:50 PM   #25
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
Originally posted by fbi88 :

me2
ME3

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版