Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-04, 10:21 PM   #151
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
Cool

引用:
作者: Hayami
實在太攪笑了

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-04, 12:00 AM   #152
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
DVD 02 o既映像特典好搞野呀~~~

舊 05-16-04, 01:17 AM   #153
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
maria-sama no naisho定咩果個嘛?

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-04, 12:21 AM   #154
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/mariasama_haru/

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-04, 12:31 AM   #155
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

星期日就播啦~~!!萬歲~!!\/
首 pastel pure 加左人聲唱比想像中好喎~~~

舊 07-03-04, 01:16 PM   #156
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Cool

呀~呀,始終都唔肯公佈乃梨子同瞳子既聲優...
(人物相關圖都係得個黑影...雖然明白呢的決定既目的但都係有少少失望...)
不過第二輯第1話竟然係第14話
故事暫時亦返轉頭,用番小說「ロサ・カニーナ」既其中一個故事「長き夜の」
銀杏王子同祐麒出場

舊 07-03-04, 01:18 PM   #157
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Cool

引用:
作者: 神秘過客
星期日就播啦~~!!萬歲~!!\/
首 pastel pure 加左人聲唱比想像中好喎~~~
係!?
係試聽定係隻碟已經出左呀?
我都想聽啊...

舊 07-03-04, 05:25 PM   #158
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 森原里美
係!?
係試聽定係隻碟已經出左呀?
我都想聽啊...
上面個網有予告睇....予告背景音樂就係首歌~
見到新o既白家姊妹擁抱真係一擊必殺死左~!!

舊 07-03-04, 05:28 PM   #159
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA

個 topic 火速下沉 , 我找唔返 , 應該好少人睇到

睇過未 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 12:14 AM   #160
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

http://www.tv-tokyo.co.jp/b-bansen/a...e_item111.html
呢度個予告畫面好 D ....
不過聽日都做啦....睇唔睇都冇所謂啦

舊 07-04-04, 12:28 AM   #161
Val
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
正呀,唔知邊個fansubs 會做呢~
Val 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 12:37 AM   #162
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: Val
正呀,唔知邊個fansubs 會做呢~
我諗花園會繼續做o瓜...上一季佢地都有做~

舊 07-04-04, 04:53 PM   #163
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我想問下~新一緝/咠(個緝點寫?)她們升班了嗎?

ps.dl raw中~希望快d dl完~看看op

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 05:14 PM   #164
Val
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: AiStudio

raw 入手..... 但日文苦手,唔知點解,睇嚟都係要等花園

此篇文章於 07-04-04 05:20 PM 被 Val 編輯。
Val 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-04, 05:20 PM   #165
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:

OP 正爆~~個個都咁華麗~!!
ED 志摩子 x 乃梨子幅圖....暈低~!!

舊 07-04-04, 05:21 PM   #166
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: Val
raw 入手..... 但日文苦手,唔知點解,睇螺ㄚY要等花園
有乜所謂~!我完全唔識日文都 d/l raw 啦~!!

舊 07-04-04, 05:55 PM   #167
ai.
RELEASED

點解要係瑪利亞朝早做~令到套動畫有個時間係左上角
看完tv版~又要再等dvd版~

舊 07-04-04, 06:16 PM   #168
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
點解要係瑪利亞朝早做~令到套動畫有個時間係左上角
看完tv版~又要再等dvd版~
我都係咁話....個時間好篤眼篤鼻

舊 07-04-04, 06:32 PM   #169
ai.
RELEASED

終於看完la~明d la~(5,6成左右)
不過真係幾好笑~
其實今次個subtopic係春~係唔係指講到4月開學左右就會完左呢!?

個op真係好好~看同聽~
不過點解由乃冇新角跟出場,只有祐已同志摩子先有!?
但只看到半面的新角(跟祐已一同那個),相比另一個來講唔知點解覺好似唔係好靚,希望正會好d~

舊 07-04-04, 06:41 PM   #170
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
終於看完la~明d la~(5,6成左右)
不過真係幾好笑~
其實今次個subtopic係春~係唔係指講到4月開學左右就會完左呢!?

個op真係好好~看同聽~
不過點解由乃冇新角跟出場,只有祐已同志摩子先有!?
但只看到半面的新角(跟祐已一同那個),相比另一個來講唔知點解覺好似唔係好靚,希望正會好d~
今季好似都係得 13 集
希望跟住真係會有春夏秋冬咁一路做落去啦~

因為小說入面由乃仲未有妹妹o既物體出現...連目標都未有...所以冇新角出現~
跟祐已o個個係瞳子...不過仲未係佢妹妹...好似仲有一個叫可南子o既物體有機會成為祐已個妹妹(不過機會應該比瞳子微)...但係今季動畫好似冇出場 :bface:

今季動畫志摩子 x 乃梨子至係王道~!!

舊 07-04-04, 06:57 PM   #171
ai.
RELEASED

引用:
今季好似都係得 13 集
希望跟住真係會有春夏秋冬咁一路做落去啦~

因為小說入面由乃仲未有妹妹o既物體出現...連目標都未有...所以冇新角出現~
跟祐已o個個係瞳子...不過仲未係佢妹妹...好似仲有一個叫可南子o既物體有機會成為祐已個妹妹(不過機會應該比瞳子微)...但係今季動畫好似冇出場 :bface:

今季動畫志摩子 x 乃梨子至係王道~!!
唔該~明白灑~
要出下去真係要看收視(我估)~
不過最唔明~點解會係朝早的兒童時段播~

咁志摩子已經找左妹妹(乃梨子?)la?

ps.不過又話唔識日文??小說唔係只有出日版嗎?

舊 07-04-04, 07:20 PM   #172
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
唔該~明白灑~
要出下去真係要看收視(我估)~
不過最唔明~點解會係朝早的兒童時段播~

咁志摩子已經找左妹妹(乃梨子?)la?

ps.不過又話唔識日文??小說唔係只有出日版嗎?
我諗今季收視都唔會差o瓜~
不過我都係鍾意佢深夜播多 D....因為 鏡頭可以放 D ar ma~

乃梨子已經係志摩子個妹妹啦~~
三個之中志摩子係最早認左妹妹o既....據聞可能因為志摩子太早認妹妹導致小說後期出場機會少得可憐~

我係唔識日文,而小說暫時係只得日版....
我知道上面講o既野係之前努力收風o既成果 V

舊 07-04-04, 09:32 PM   #173
ai.
RELEASED

引用:
不過我都係鍾意佢深夜播多 D....因為 鏡頭可以放 D ar ma~

三個之中志摩子係最早認左妹妹o既....據聞可能因為志摩子太早認妹妹導致小說後期出場機會少得可憐~

~完全明白~謝謝收風~

舊 07-04-04, 10:29 PM   #174
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Cool

引用:

的確深夜播可能真係會好的...咁樣既話可能睇唔到祐已kiss聖個幕(不過都只係臉頰罷了),但係有冇呢幕都成問題...
不過照咁既次序做落去既話,我相信(希望)會先做薔薇們畢業,然後先講到乃梨子出場同成為「白薔薇之蕾」既經過
若果真係得13話的話,可南子出場既機會其在微乎其微...希望瞳子出場機會會多的啦...(不過瞳子出場既話必然會關係到祐已同祥子←廢話)
另,本來打算儘快睇埋的小說(最基本過左乃梨子成為志摩子『妹妹』的),但都係唔得...而家仲係「いとしき歲月 後編」...

P.S. Ed志摩子X乃梨子個幅真係殺哂

舊 07-05-04, 12:35 AM   #175
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 森原里美
P.S. Ed志摩子X乃梨子個幅真係殺哂
睇未播之前個予告入面志摩子X乃梨子o既擁抱 scene 又係一擊必殺~!!

論壇跳轉

現在的時間是 12:27 PM

手機版 | APP版