Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
體育版>伯金個老鬼愈踢愈掂
老野一個 02:13 PM 04-08-02
上季都冇咩表現
今季就好似食錯藥咁:-)
紅血人 02:44 PM 04-08-02
作者: :
Originally posted by 老野一個 :
上季都冇咩表現
今季就好似食錯藥咁:-)
臨老回光返照,之後收山:-)
龍寶寶 02:48 PM 04-08-02
依家伯金係阿仙奴要做埋皮利斯d工作,都幾慘,但佢可能打埋今季,因今季完左伯金可能會退休:-)
老野一個 02:52 PM 04-08-02
咁快退休就可惜d :-)
紅血人 02:54 PM 04-08-02
不過佢D技術真係梗呀:-)
老野一個 02:57 PM 04-08-02
伯金咁堅顯得呀簡奴冇用
Shevchenko 02:57 PM 04-08-02
This season his performance really good... I still remember the goal he got against newcastle!!
龍寶寶 03:00 PM 04-08-02
咁快退休就可惜d :-)
柏金就快33歲啦禾:-)
老野一個 03:03 PM 04-08-02
伯金係阿仙奴仲有作用喎33歲算好老姐
龍寶寶 03:12 PM 04-08-02
伯金咁堅顯得呀簡奴冇用
簡奴唔係冇用,只係狀態唔好,佢係兩年前對車路士o既比賽,阿仙奴落後兩球o既情況下,比佢後備入替,最後係十八分鍾內運入三球,反勝車路士三比二,呢個真係簡奴o既代表作:-)
老野一個 03:16 PM 04-08-02
簡奴近年代表作數都數得出:-)
係咪屋企既問題影響左佢既表現呢
龍寶寶 03:20 PM 04-08-02
To 老野一個

可能啦,但以依家阿仙奴o既陣容來睇,佢有可能會被賣走!
老野一個 03:26 PM 04-08-02
上季已經話放佢但係冇人肯買佢:-)
龍寶寶 03:31 PM 04-08-02
上季已經話放佢但係冇人肯買佢:-)
佢控球能力勁到無論,冇人要?唔係掛,阿仙奴唔放佢走炸:-)
boy 05:42 PM 04-08-02
我諗佢踢埋下季退休啦...:-)
老野一個 08:21 PM 04-08-02
Originally posted by 龍格堡 :

佢控球能力勁到無論,冇人要?唔係掛,阿仙奴唔放佢走炸:-)
衰在佢係一個唔識入波既前蜂:-)
d後防入波仲多過簡奴
Q頭 05:05 PM 04-15-02
Originally posted by boy :
我諗佢踢埋下季退休啦...:-)
oh...:-)
really?
雙星 09:48 PM 04-15-02

衰在佢係一個唔識入波既前蜂:-)
d後防入波仲多過簡奴
以佢的高度,如果練勁d頭球,相信會有好多士哥

返回主題版面