Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-18-03, 04:22 AM   #1
風之幽靈28?
Senior Gamer
不似係設計的設計人

註冊日期: Mar 2003
超合金 討論區

其實我想問會唔會重有""超獸""的合金魂出??我見好似冇哂咁........

我愛妳,就好像""老鼠愛大米""

此篇文章於 06-17-04 12:21 AM 被 kog 編輯。
風之幽靈28? 目前離線  
舊 05-18-03, 01:27 PM   #2
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
Re: 超合金魂

引用:
Originally posted by 風之幽靈28? :
其實我想問會唔會重有""超獸""的合金魂出??我見好似冇哂咁........
唔係呀~~~
宇宙船仲有呀~~~!!

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 05-18-03, 06:33 PM   #3
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

要等緊eva,知唔知現在order最平幾多???
愚零鬥武多 目前離線  
舊 05-18-03, 07:34 PM   #4
Frank
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2002
原本5月有貨,
但Bandai驚好似gp03果陣咁賤賣,
特登hold住做市,
有消息話6月先會有大貨番

舊 05-18-03, 09:12 PM   #5
愚零鬥武多

引用:
Originally posted by Frank :
原本5月有貨,
特登hold住做市,
我唔係要佢賤賣,如果係正常價我都ok.
唔好hold住曬呀.
愚零鬥武多 目前離線  
舊 05-18-03, 10:59 PM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 愚零鬥武多 :
要等緊eva,知唔知現在order最平幾多???
$3XX~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 05-18-03, 11:01 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
原本5月有貨,
特登hold住做市,
係咩~
我無收過呢D料喎~

舊 05-18-03, 11:04 PM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Re: 超合金魂

引用:
Originally posted by 風之幽靈28? :
唔係喎~重有貨賣梗:
"環X"$1,488~
拍賣網<$1,400~

舊 05-18-03, 11:05 PM   #9
Frank

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by Busconcamp :

係咩~
我無收過呢D料喎~
你去元朗合益問老板娘啦~
兆萬超人店(係咪咁叫ga?!)都話6月到貨既

舊 05-18-03, 11:09 PM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

你去元朗合益問老板娘啦~
兆萬超人店(係咪咁叫ga?!)都話6月到貨既
咁我聽日都問下瑞記行街先得~

舊 05-19-03, 09:31 AM   #11
愚零鬥武多

thx news,
重之唔係抄價就會buy.
愚零鬥武多 目前離線  
舊 05-19-03, 10:31 PM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
原本5月有貨,
特登hold住做市,
今日查問過,GX0013
會係本月尾至6月頭
返貨(日期不肯定)~
無話hold貨造市,但
返既數量唔多~

舊 05-19-03, 11:39 PM   #13
apc

註冊日期: Aug 2002
訂唔訂超獸機神好呢?

今日見到五月尾有貨.....$1150

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線  
舊 05-19-03, 11:45 PM   #14
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
$1150是十分底買
但買唔買就由你決定

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 05-19-03, 11:51 PM   #15
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Re: 訂唔訂超獸機神好呢?

引用:
Originally posted by apc :
今日見到五月尾有貨.....$1150
$1,150呢個價位訂左無蝕底,
我已經講過,返貨數量不多~
(行貨既批價都過千銀,各位玩
家重想點......):@_@":

舊 05-20-03, 08:46 AM   #16
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
超抵!

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 05-20-03, 01:53 PM   #17
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
請問邊度訂$1150 !?

p.s. Busconcamp, 你度有冇得訂$1150 啊!? (如不便講,請PM 我, thz!)

此篇文章於 05-20-03 10:51 PM 被 Keno 編輯。
Keno 目前離線  
舊 05-20-03, 11:09 PM   #18
風之幽靈28?
不似係設計的設計人

呀~~~~~~我都想訂呀~~~~~~~~在哪兒有得訂!!

舊 05-21-03, 01:16 AM   #19
stephy
愛田油@更緊密挑逗關係

註冊日期: Feb 2003
$1150係合理價,
最緊要係間舖信唔信得過,
上一水好多舖都臨時加價,
搞到訂戶殺聲震天

有壞包換
stephy 目前離線  
舊 05-21-03, 11:11 PM   #20
apc

註冊日期: Aug 2002
奇趣天地....都算大啦?

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線  
舊 05-21-03, 11:37 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by apc :
奇趣天地....都算大啦?
的確係大舖,係呢間野買貨既好處唔跟炒價~

舊 05-22-03, 12:05 AM   #22
風之幽靈28?
不似係設計的設計人

原來係奇趣天地~~~~~~~~~~哦~~~~~~~~~

舊 05-22-03, 09:48 PM   #23
janicebb

3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
where is 奇趣天地, i want to order!!

janicebb 目前離線  
舊 05-22-03, 10:50 PM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by janicebb :
where is 奇趣天地, i want to order!!
黃埔廣場~

舊 05-23-03, 05:33 AM   #25
stephy
愛田油@更緊密挑逗關係

註冊日期: Feb 2003
早兩日訂左Eva,
不過我諗呢隻野炒唔起,
希望行貨贈品靚D啦

有壞包換
stephy 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TYPE-MOON「真月譚月姫」総合THREAD 浪子 日本動漫畫討論版 142 08-09-23 11:55 AM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM
Metal Slug 3 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 39 07-06-03 12:21 AM

現在的時間是 03:48 PM

手機版 | APP版