Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-19-03, 11:44 AM   #1
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
而家有乜新game好玩呢?

如題...

我想知...三國誌仲會唔會出到第九..十呢?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-03, 11:46 AM   #2
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Re: 而家有乜新game好玩呢?

引用:
Originally posted by 高佬 :
如題...

我想知...三國誌仲會唔會出到第九..十呢?
三國志九就出..............卦
www.gamecity.ne.jp

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-03, 11:51 AM   #3
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
simcity 4
但睇來你部機玩唔到
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-03, 11:53 AM   #4
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
simcity4 la
我部PII都玩到
不過+左 GF4MX and 192mb ram

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-03, 11:58 AM   #5
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
wonder

如果1.2G+256 DDR266+GF2
咁頂唔頂得住SIMCITY4
<=見到好似咁高要求,無買到

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 01-19-03, 12:12 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仙劍2啦...下個禮拜....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-03, 12:18 PM   #7
雪舟等楊
●  ω  ●

仲有唔知農曆新年出唔出到的ZWEI!!中文版
大陸個譯名正好多,最少有意譯,台灣.......死都唔講

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 01-19-03, 12:20 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
仲有唔知農曆新年出唔出到的ZWEI!!中文版
大陸個譯名正好多,最少有意譯,台灣.......死都唔講
一定唔得得啦... 總之之前買大陸版仲好......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:48 AM

手機版 | APP版