Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
影音館>SONY MD機線控…﹙RM-MC11EL, RM-MC12EL﹚
i wanna buy GBA 09:03 PM 01-09-03
呢兩隻控香港有無得賣既呢?幾錢?
同埋我想問行貨有無remote賣既呢?我上網頁佢地只有耳筒,無介紹remote的
難道要去水貨行先有?
i wanna buy GBA 09:11 PM 01-09-03
之前搵到一版講線控既,順利公諸同好啦… ^_^

http://61.145.113.26/han/1/2/2/www.p...206/69741.html
t-cup 09:59 PM 01-09-03
去 pro shop 有 remote control 賣
當然佢的陳列室都有, 間陳列室幾年前上過, 去牛頭角地鐵站果度
i wanna buy GBA 10:15 PM 01-09-03
新界區邊度有pro shop?﹙我記得星際好似有一間,但係如果元朗、上水等區有更好﹚
t-cup 12:12 AM 01-10-03
i wanna buy GBA:

最近你..

荃灣荃灣廣場 2 樓 227 室
tel: 24998613
fax: 24998623
email: sonyshoptw@sony.com.hk
opening hours: 11:00-20:00

建議打電話 or mail 去問問有冇, 有先殺上去! 如果冇, 試o下其他! 雖則有 product list, 但冇你想要的東西

自己落手查查 :-)
i wanna buy GBA 12:49 AM 01-10-03
唔該你呀茶杯,我返香港就打電話去
網上呢…其實我都查過,就係唔覺有所以先起疑心究竟有無得賣
anyway,唔該晒呀! :-)
i wanna buy GBA 12:59 AM 01-10-03
借呢個topic問下:

其實呢舊o係手提機度做遙控既東西,中文同英文名分別應該點稱呼呢?
t-cup 04:27 PM 01-11-03
i wanna buy GBA:

你叫 remote controller, 應該o的人知係乜 :-)

返回主題版面