Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>icq大整蠱問題???
pmk 02:35 AM 01-09-03
1.請問點樣可以lock左人地部電腦個icq架??(即係將對方個icq變為自己控制,令到佢唔可以向其他人發出訊息)

2.一部電腦點樣可以係同時間令2個icq人名顯示o向對方上線名單之內呀?

以上兩個問題係icq本身能夠做得到定還是係用左d咩程式先做到架?如果後者咁又係d咩程式黎?

hehe~希望會大家會明白我想問d咩啦:-) 在此先行謝過各位
P.S 我咁問係因為試過比個fd整蠱咋:-) ,唔係想做壞事架,千奇唔好誤會我呀!
達比 03:19 AM 01-09-03
http://ethouse.ethk.net/other/teach/open_2_icq/
同時開兩個icq

想lock佢icq,hack佢電腦或者破解佢icq pw喇
pmk 03:41 AM 01-09-03
Thank you:-),達比
pw係咪程式名黎,全名點串呀:-) 同埋除左你講個D功能之外仲有冇其他用途架?
達比 03:48 AM 01-09-03
我指password
後面個句唔明你講咩
pmk 04:29 AM 01-09-03
作者: :
Originally posted by 達比 :
我指password
後面個句唔明你講咩
:-) 無野啦,我以為pw係程式黎所以先咁問咋嘛:-) ,咁我要點樣先至破解到佢佢password架:-)
pmk 04:33 AM 01-09-03
如果太過複雜你就唔使教我啦:-) ,費事麻煩到你,加上就算我知道方法之後都唔會真係去整番我個fd咁衰:-)

返回主題版面